Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Dag van de Wijers 25 september

Dag van de Wijers 25 september
Je bent van harte welkom aan het Heidestrand voor een dag boordevol avontuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een deathride over het water, of duiken met vissen? Op de vooravond brengen we de sfeer er alvast in met de familiefilm Vaiana, een betoverend avontuur aan het water. Inschrijven is gratis.
Lees verder

Elk plantje helpt een handje
Op 17 en 18 september zet Zonhoven voor de 25ste keer mee de schouders onder het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. Vier Zonhovense verenigingen helpen een handje om jou een plantje aan te bieden. De gekende azalea's zijn te koop aan € 8 (cash of via Payconiq). Bedankt voor jouw steun.
Lees verder

Lancering fietsstraat in Schelstraat
Op de jaarlijkse Stapdag op vrijdag 16 september, een dag waarop duizenden kinderen te voet of met de fiets naar school komen, opent de tweede fietsstraat in Zonhoven. Het gaat om een proefopstelling in de Schelstraat aan basisschool De St@rtbaan. Fietsers hebben hier voortaan voorrang.
Lees verder

Winter op komst? Haal dan snel je griepprik!
Wist je dat elke winter een op tien mensen griep krijgt?  De COVID-19 pandemie maakt het extra belangrijk voor risicogroepen om zich te laten vaccineren. Behoor je tot een risicogroep, vraag dan je griepprik in de apotheek zodra deze beschikbaar is. Je hebt daarvoor geen voorschrift meer nodig.
Lees verder