Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 september 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Wie verdient een Katelijnse Kei?

Wie verdient een Katelijnse Kei?
In het najaar organiseert het gemeentebestuur voor de negende keer de Gala-avond van de Katelijnse Keien. Ken jij een persoon, vereniging, ... die een Katelijnse Kei verdient? Bezorg ons dan voor 1 oktober de gegevens en een motivatie.
Lees verder

Gele papier- en kartoncontainer komt er niet
Het gemeentebestuur heeft beslist om de gele papier- en kartoncontainers niet in te voeren. Uit een bevraging bleek een meerderheid van de respondenten hier niet voor gewonnen. Ook het kostenplaatje speelde mee in de beslissing.
Lees verder

Skwibus leest voor in de bib
Zondag start de reeks voorleessessies met Skwibus in onze bibliotheek: een aanrader voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Drie stempels op de voorleeskaart? Dan geven we een leuke Skwibus-goodiebag cadeau. Komen jullie ook? Schrijf je via de site van de bib.
Lees verder

Nog tot 14 oktober om je verwarmingspremie van 100 euro aan te vragen
Je verwarmingspremie van 100 euro nog niet ontvangen van je elektriciteitsleverancier? Je kan hem nog tot en met 14 oktober aanvragen.
Lees verder

Foto's scholenveldloop
Op woensdagnamiddag 21 september verzamelde het jonge looptalent uit onze gemeente in SUI voor de scholenveldloop. Ook onze fotografen Georges en Eddy waren van de partij. Klik hier om hun foto's te bekijken.
Lees verder