Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 september 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Vacature: Deskundige vreemdelingenzaken/bevolking

Vacature: Deskundige vreemdelingenzaken/bevolking
Deskundige vreemdelingen/bevolking: een job die er toe doet. Jij maakt namelijk het verschil voor de mens achter het dossier. Ontdek er snel meer over en engageer je bij een werkgever die ook voor jou graag het verschil maakt!
Lees verder

Schrijf je in voor de reservelijst herfstbooster
Op maandag 12 september opent ons vaccinatiecentrum opnieuw de deuren. We starten dan met de herfstboostercampagne tegen COVID-19. Net als bij de vorige vaccinatierondes werken we opnieuw met een lokale lastminute-lijst om geen enkel vaccin verloren te laten gaan.
Lees verder

Vrijwilligers verkopen azalea's voor Kom op tegen Kanker
Tijdens het derde weekend september verkopen vrijwilligers in heel Vlaanderen azalea's voor Kom op tegen Kanker. Ook in onze gemeente vind je hen op verschillende plaatsen. Ontdek hier waar jij jouw azalea kan kopen.
Lees verder

Gemeentebestuur werft studenten aan voor YOUCA-dag
Op 20 oktober gaan duizenden studenten in heel Vlaanderen aan de slag tijdens YOUCA Action Day. Het loon dat ze die dag verdienen, schenken ze aan projecten in Burkina Faso, Oeganda en Ecuador. Het gemeentebestuur doet ook mee en biedt zestien studenten een job voor één dag aan.
Lees verder

OV/2022/250/ME - Bekendmaking melding voor het plaatsen van back-up batterijen in de technische kast van een zendinstallatie voor mobiele telecommunicatie - Ijzerenveld zn - Telenet Group NV
Lees verder