Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 7 september 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Kleine snelheidsovertredingen voortaan gesanctioneerd met GAS-boete

Kleine snelheidsovertredingen voortaan gesanctioneerd met GAS-boete
Vanaf vandaag, donderdag 1 september 2022, worden beperkte snelheidsovertredingen in onze gemeente gesanctioneerd met een GAS-boete. Het gaat voor overtredingen in zones met een maximumsnelheid van 30 of 50 km/u.
Lees verder

Wegenis- en rioleringswerken Kempenarestraat van start
Op 1 september is de aannemer gestart met de eigenlijke wegenis- en rioleringswerken in de Kempenarestraat, tussen Stationsstraat en Leyland. Dat betekent dat er voortaan ook geen fietsers meer kunnen passeren. Zij moeten omrijden via de Pleinstraat.
Lees verder

Open Monumentendag: heel wat te beleven in Waver
Op zondag 11 september viert Vlaanderen Open Monumentendag. Ook onze gemeente doet mee. Een tripje naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver garandeert je een boeiende namiddag!
Lees verder

Infomarkt RUP De Nayer: donderdag 8 september
Op maandag 5 september werd het RUP De Nayer voorlopig vastgesteld door de gemeenteraad. Dossier ligt nu van 7 september tot en met 6 november 2022 ter inzage van het publiek. Op donderdag 8 september organiseren we ook een infomarkt over het nieuwe RUP. Deze vindt plaats op de site van De Nayer.
Lees verder

Fietstunnel rotonde Berlaarbaan even afgesloten
Van maandag 12 tot en met vrijdag 23 september zal de fietstunnel langs de Berlaarbaan onder de R6 richting Onze-Lieve-Vrouw-Waver tijdelijk afgesloten zijn voor werken. Fietsers moeten tijdelijk het fietspad aan de overkant van de straat mee gebruiken.
Lees verder