Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Voogdijstraat één jaar lang éénrichtingsverkeer door bouwkraan

Voogdijstraat één jaar lang éénrichtingsverkeer door bouwkraan

Door de plaatsing van een bouwkraan op maandag 26 september geldt voor een periode van minstens één jaar éénrichtingsverkeer in de Voogdijstraat. Vanuit de Rozenberg zal je niet langer rechtdoor naar de Voogdijstraat en het Laar kunnen. De korte omleiding loopt via de Kloosterstraat en Statiestraat. Deze omleidingsroute geldt ook voor fietsers. Vanuit het Laar kan je wel nog het Centrum verlaten richting Rozenberg.

Lees verder

GIBBO Galbergen zoekt leraar algemene sociale vorming – muzische vorming

GIBBO Galbergen, school voor buitengewoon secundair onderwijs, zoekt een leerkracht algemene sociale vorming – muzische vorming (ASV - MuVo). Het gaat om een tijdelijk deeltijdse opdracht van in totaal 15/22e vanaf 4 oktober 2022, voor minimaal 6 opéénvolgende weken. Interesse? Mail je sollicitatiebrief, cv en diploma naar directie.gibbo@gemeentemol.be of bel 014 31 87 42.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt zorgcoördinator/beleidsondersteuner De Zandloper

Het gemeentebestuur zoekt een zorgcoördinator/beleidsondersteuner voor gemeentelijke basisschool De Zandloper in Rauw. Het is een voltijdse vervangingsopdracht tot en met 30 juni die bij voorkeur zo snel mogelijk start en uiterlijk na de herfstvakantie. Verlenging naar volgend schooljaar is mogelijk. Interesse? Solliciteer ten laatste op zondag 9 oktober 2022 via directie.gbsdezandloper@gemeentemol.be

Lees verder

Oktober (on)beperkte maand: de maand van onbeperkte mogelijkheden

In oktober zetten we mensen met een beperking in de kijker met boeiende activiteiten en infomomenten. Ons doel is drempels zoveel mogelijk weg te werken. Dit gebeurt in samenwerking met de adviesraad voor personen met een beperking, tal van organisaties en gemeentediensten. Ontdek het exclusieve aanbod op www.gemeentemol.be/onbeperktemaand.

Lees verder