Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 september 2022

Gemeente Mol: Splinternieuw seniorenmagazine luidt nieuwe schooljaar ook in bij ouderen

Splinternieuw seniorenmagazine luidt nieuwe schooljaar ook in bij ouderen

'Onderwijs, altijd wijs!?' is de titel van het nieuwe seniorenmagazine dat op 1 september bij 2.500 ouderen in de brievenbus valt. Het magazine brengt geschiedenis en weetjes over het onderwijs van vroeger en nu. Een leuke quiz, uitdrukkingen in het dialect, getuigenissen van leerlingen en leerkrachten uit de tijd van toen,… het magazine bevat 32 pagina's leesplezier. Je bent nooit te oud om te leren en zeker niet om te lezen. Lees je met ons mee?

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur/week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (keuze uit 3 of 6 maanden met kans op verlenging), niveau IFIC categorie 11 met een snelle indiensttreding. We leggen een werfreserve aan. Interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk en ten laatste op 18 september 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Start inschrijvingen sportlessen najaar op maandag 5 september, 18 uur

Vanaf maandag 5 september om 18 uur kan je inschrijven voor de sportlessen voor kinderen en volwassenen dit najaar. Bij voorkeur schrijf je online in via www.gemeentemol.be/sport > Online inschrijven sportactiviteiten. Lukt dit niet, maak dan vooraf een afspraak via 014 33 05 10 of sportactiviteiten@gemeentemol.be. Je komt dan op 5 september op het afgesproken uur inschrijven op het onthaal van de dienst jeugd en sport, Rode-Kruislaan 20. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder

Praatpunt, Het Kompas en sociale dienst staan klaar voor Oekraïense vluchtelinge

Omdat de komst van Oekraïense vluchtelingen in onze gemeente afneemt en de aanwezige vluchtelingen terecht kunnen bij Praatpunt en Het Kompas bouwt het gemeentebestuur de Oekraïense ontmoetingsmomenten af. Deze werden in het leven geroepen zodat de vluchtelingen een netwerk konden uitbouwen in onze gemeente en om hen wegwijs te maken. Een erg waardevol initiatief dat nu overgenomen wordt door onze bestaande dienstverleningen. Bovendien blijft onze sociale dienst ook voor hen klaarstaan.

Lees verder