Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Schrijf in voor de bouwfit-dagen in oktober of december

Schrijf in voor de bouwfit-dagen in oktober of december

Dit najaar organiseren we bouwfit-sessies voor verbouwers en nieuwbouwers. Ga je verbouwen? Kom dan naar de bouwfit-sessie voor verbouwers op zaterdag 1 en 8 oktober van 9 tot 17 uur in Coffeebar 't Getouw, Molenhoekstraat 2 in Mol. Ga je bouwen? Woon dan de bouwfit-sessie voor nieuwbouwers bij op zaterdag 3 en 10 december van 9 tot 17 uur. Je bent welkom in het administratief centrum, Hannekestraat 1 in Dessel. Deelnemen is gratis, cursusmateriaal en een broodjeslunch zijn inbegrepen. Schrijf in via www.dialoog.be/agenda of op het nummer 0471 62 32 96 of 0471 62 32 98 of via duurzaamheid@gemeentemol.be.

Lees verder

Welk vind jij het beste jongerenfilmpje over MONA vzw?

Maakte Scouting Ezaart of school Rozenberg volgens jouw het beste jongerenfilmpje over MONA vzw? Bekijk beide filmpjes op de Facebookpagina van MONA vzw en breng je stem uit voor 30 september. De winnaar krijgt een mooie geldprijs van 300 euro, uitgereikt tijdens de jeugdwerkawards op vrijdag 7 oktober.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt tijdelijke versterking voor de poetsdienst aan huis

Het gemeentebestuur is op zoek naar halftijdse poetsmedewerkers voor de poetsdienst aan huis. Het gaat over een contract bepaalde duur voor minimum zes maanden (met kans op verlenging), niveau D, salarisschaal D1-D3. Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 2 oktober via het online sollicitatieformulier. Heb je een passie voor poetsen en een hart voor mensen? Solliciteer nu!

Lees verder

Rekruteringscampagne 'Start to Brandweer': volg sessie in Balen op 1 oktober

Brandweer zone Kempen gaat tijdens haar jaarlijkse rekruteringscampagne op zoek naar vrijwillige brandweermannen en –vrouwen. Heb je een passie voor de brandweer maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is de 'Start to Brandweer'-sessie misschien iets voor jou. In buurtgemeente Balen vindt een sessie plaats op zaterdag 1 oktober van 13 tot 16 uur in de brandweerkazerne, Vredelaan 2. Inschrijven is verplicht en doe je via www.brandweerzonekempen.be. Kom langs en ontdek of er een brandweerkracht in je schuilt!

Lees verder