Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 23 september 2022

Gemeente Mol: Nog maar enkele plaatsjes in richting DJ en muziekproductie. Wees er snel bij!

Nog maar enkele plaatsjes in richting DJ en muziekproductie. Wees er snel bij!

De opleiding DJ en muziekproductie van de Academie voor Muziek en Woord heeft nog enkele vrije plaatsjes voor jongeren van 12 tot 15 jaar en volwassenen. Droom je ervan om als DJ achter de decks te staan? Of om je eigen muziek te maken en op te nemen? Zorg dan dat je er snel bij bent, want bijna alle plekjes zijn bezet! Stuur een mail naar djproductiemol@gmail.com voor een gratis proefles. Inschrijven kan nog tot eind september.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt weekendwerkers voor woonzorgcentrum Ten Hove

Ben je nog student, minimum 18 jaar en wil je wat bijverdienen? Het gemeentebestuur zoekt weekendwerkers verzorging/verpleging voor woonzorgcentrum Ten Hove. Je werkt 1 weekend op 3 op zaterdag en zondag met een vroege (start 6.45 uur) of late shift (einde 22 uur).

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt coördinator mobiliteit

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse coördinator mobiliteit, niveau A, salarisschaal A1a-A3a, in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 9 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

In oktober 4 gratis beurten bij aankoop 10-beurtenkaart bootcamp op het water

Wie in oktober bij Vita Den Uyt een 10-beurtenkaart koopt voor de lessen bootcamp op het water krijgt er 4 gratis beurten bij! Voor 14 beurten betaal je dan slechts 70 euro. Inkom is in de prijs inbegrepen. Ook vrijetijdscheques en sportcheques worden aanvaard. Bootcamp op het water kan op vrijdag van 20 tot 20.30 uur en zondag van 15 tot 15.30 uur. Vooraf reserveren is verplicht via https://vitamol.recreatex.be/ of aan de balie.

Lees verder