Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 8 september 2022

Gemeente Mol: Het definitief schetsontwerp 15 Kapellekens bekijken? Welkom op 13 september!

Het definitief schetsontwerp 15 Kapellekens bekijken? Welkom op 13 september!

Op dinsdag 13 september is iedereen welkom op de presentatie van het definitieve schetsontwerp voor de 15 Kapellekens. Deze vindt plaats van 19 tot 21 uur in parochiezaal Ten Aerenkorf, Achterbos 76. Na een participatietraject met buurtbewoners en geïnteresseerden, presenteren landschapsarchitecten en scenografen hun definitieve visie op de inrichting van de omgeving van de kapelletjes. Inschrijven doe je via www.gemeentemol.be/15Kapellekens of bij de dienst toerisme, Markt 1a, 014 33 07 85.

Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen Lichtstoet Rozenberg en Open Rozenberg

Van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 september gelden een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen voor Lichtstoet Rozenberg (10 september), Open Rozenberg (11 september) en kermis Rozenberg (10 tot en met 13 september). Zo geldt zaterdag en zondag op Rozenberg een stilstaan-, parkeer- en doorgangsverbod.

Lees verder

3.900 euro subsidies voor verenigingen van en voor personen met een beperking

Het gemeentebestuur verdeelt 3.900 euro over 13 verenigingen van en voor personen met een beperking. Met het toekennen van de subsidie wil het gemeentebestuur de dynamiek binnen de verenigingen stimuleren en nieuwe initiatieven ondersteunen.

Lees verder

Gemeenteraadszitting op maandag 12 september

Op maandag 12 september staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke ge├»nteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder