Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gezocht: vrijwilligers die nieuwkomers wegwijs maken via Het Kompas

Gezocht: vrijwilligers die nieuwkomers wegwijs maken via Het Kompas

Voor anderstalige nieuwkomers die in onze gemeente komen wonen, is het niet eenvoudig: inschrijven bij een ziekenfonds, afsluiten van verzekeringen, zoeken van kinderopvang, afspraken maken bij een dokter, de zoektocht naar een geschikte woning,… Daarom zoeken we inwoners die hen wegwijs willen maken via 'Het Kompas'. Heb je zin om je hiervoor in te zetten en kan je je vrijmaken op maandagen of op donderdagavond? Stuur dan een mail naar nicolle.vanniekerk@gemeentemol.be.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijdse verpleegkundige met contract van bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse 50 of 75% verpleegkundige (IFIC-barema 14 of 14b) voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor 6 maanden, met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse en deeltijdse zorgkundige

Het gemeentebestuur zoekt een halftijdse en een deeltijse zorgkundige (IFIC-barema 11) voor woonzorgcentrum Ten Hove. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor 6 maanden met kans op verlenging. Solliciteer zo snel mogelijk via het online sollicitatieformulier.  

Lees verder

Onze gemeente zet Wereld Alzheimer Dag in de verf met inclusief aanbod

We zetten de Wereld Alzheimer Dag op woensdag 21 september in onze gemeente nog eens extra in de verf met een inclusief aanbod. Op maandag 19 september organiseerden onze drie Molse woonzorgcentra een dementievriendelijke wandeling. Er staan nog een aantal activiteiten op de planning, zoals de lezing 'Voor ik het vergeet' van televisiemaker Wannes Deleu en de voorstelling 'U bent mijn moeder' door Het Gevolg en Sien Eggers,… Daarnaast is ook het Inloophuis voor mensen met geheugenproblemen of dementie open op vrijdag 7 oktober.

Lees verder