Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 september 2022

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt diensthoofd ruimtelijke ordening

Gemeentebestuur zoekt diensthoofd ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds diensthoofd ruimtelijke ordening, niveau A, salarisschaal A4a-A4b in statutair dienstverband. Solliciteren kan tot en met 9 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Rioleringsproject Ginderbuiten in laatste rechte lijn

Het rioleringsproject in Ginderbuiten zit in de laatste rechte lijn. Deze week concentreert de aannemer zich op het uitvoeren van klinkerwerken om de nieuwe voetpaden aan te leggen. Volgende week wordt de toplaag in asfalt aangebracht. De wagenbouwers van Lichtstoet Ginderbuiten kunnen op beide oren slapen. De lichtstoet op zaterdag 24 september kan zeker doorgaan. Als alles verloopt zoals voorzien, openen we op vrijdag 23 september de weg voor doorgaand verkeer. Tot de officiële vrijgave vragen we alle weggebruikers om de signalisatie en het doorgangsverbod op de werfzone te respecteren.

 

Lees verder

Bladkorvenplan 2022 definitief vastgelegd

Het bladkorvenplan voor 2022 ligt definitief vast. In totaal plaatsen we 568 bladkorven. Na het evalueren van de opmerkingen op het voorlopige plan komen er in het definitieve bladkorvenplan 15 extra korven bij. De bladkorven verschijnen vanaf oktober in de geselecteerde gemeentelijke woonstraten.

Lees verder

Gemeente schenkt 3.250 euro aan Oxfam België voor noodhulp Oost-Afrika

De gemeenteraad besliste op 12 september om 3.250 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan Oxfam België voor noodhulp aan Oost-Afrika. Na een opeenvolging van droge regenseizoenen dreigt er extreme hongersnood. Experts spreken van het grootste risico op voedselonzekerheid in 35 jaar. De stijging van de voedsel- en grondstofprijzen door de crisis in Oekraïne maakt de strijd tegen de hongersnood alleen maar erger.

Lees verder