Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 september 2022

Gemeente Mol: Duivels WK in MooiMol: handelszaken in de kijker met grote pronostiekwedstrijd

Duivels WK in MooiMol: handelszaken in de kijker met grote pronostiekwedstrijd

Winkels, horecazaken en verenigingen krijgen de kans om zich gratis in de kijker te zetten met een grote pronostiekwedstrijd voor het WK voetbal in Qatar. Onder de slogan 'Duivels WK in MooiMol. Ben jij de Molse voetbalkrak?' lanceert het gemeentebestuur een pronostiek via het online platform Tifogame. Elke handelszaak of vereniging die inschrijft, krijgt een plaats op het platform en kan klanten die hun pronostiek invullen, belonen met mooie prijzen! Interesse? Geef jouw handelszaak of vereniging tot en met vrijdag 30 september op via www.gemeentemol.be/wk . Nog vragen? Neem dan deel aan de webinar op dinsdag 19 september van 19 tot 21 uur.

Lees verder

Ontdek op 21 september de toekomst van het Groen Hart voor MooiMol

Alle inwoners, handelaars en horecaondernemers uit de buurt én overige geïnteresseerde inwoners zijn woensdagavond 21 september van harte welkom op een infomarkt over Groen Hart voor MooiMol. Je kan tussen 19 en 21 uur vrij langskomen in de raadzaal van 't Getouw (gelijkvloers). Op deze infomarkt maak je kennis met de conceptplannen en 3D-simulaties van het toekomstige Rondplein, de horecazone van de Corbiestraat en het Santo Tomàsplein. Vertegenwoordigers van het studiebureau en het gemeentebestuur geven persoonlijk de nodige toelichting en beantwoorden al je vragen. Deze plannen gaan uit van een maximale vergroening, waarbij we alle ruimte willen geven aan fietsers en wandelaars. Ook na de herinrichting blijft deze centrumzone onze vaste stek voor de wekelijkse markten en de jaarlijkse kermis.

Lees verder

Éénrichtingsverkeer op de Zelm (Achterbos) voor fuif Come As You Are op 17 septe

Tijdens Come As You Are op zaterdagavond 17 september geldt ter hoogte van de fuiftent langs Zelm éénrichtingsverkeer over een afstand van ongeveer 200 meter. Uitsluitend de rijrichting vanuit Millegem naar Achterbos blijft mogelijk. In dezelfde zone voeren we een snelheidsbeperking in tot 30 kilometer per uur. De maatregelen dienen om de verkeersveiligheid in de omgeving van deze drukbezochte fuif te verhogen en gelden vanaf 20 uur 's avonds tot 4 uur 's ochtends.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt administratief medewerker mobiliteit

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse administratief medewerker mobiliteit in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Solliciteren kan tot en met 23 september 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder