Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: 53 tanksaneringen en 24 plaatsingen van tonnen en putten voor hemelwateropvang

53 tanksaneringen en 24 plaatsingen van tonnen en putten voor hemelwateropvang

De 2 groepsaankopen die IOK van juni 2021 tot en met juni 2022 organiseerde, resulteerden in onze gemeente in 53 tanksaneringen en 24 plaatsingen van tonnen en putten voor hemelwateropvang. Een mooi resultaat waar zowel de bodem als je waterfactuur wel bij varen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt theatertechnicus

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds theatertechnicus, in contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau C. Interesse? Solliciteren kan tot en met 23 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Met je kinderen op reis naar buitenland? Vraag op tijd kids-ID aan

Ga je tijdens de herfstvakantie met je gezin op reis naar het buitenland? Vraag dan op tijd de kids-ID aan voor je kinderen jonger dan 12 jaar. Een kids-ID is verplicht voor reizen binnen de Europese Unie (en enkele andere landen). De procedure voor de aanvraag duurt ongeveer 2 à 3 weken. Heb je er al één? Kijk na of de vervaldatum niet verstreken is of bijna verstrijkt. Maak tijdig een afspraak via onze website of bel 014 33 07 16.

Lees verder

Technopolis on tour: familievoorstellingen voor elke leeftijd in herfstvakantie

In de herfstvakantie trekt Technopolis on tour én komen ze naar onze gemeente. Alle kinderen geboren tussen 2019 en 2007 genieten van familievoorstellingen over wetenschap en technologie in Zaal 't Getouw. Je hebt de keuze uit vier verschillende voorstellingen afhankelijk van de leeftijd van je kind. De ouders zijn ook altijd welkom. Je betaalt tussen 4 en 6,50 euro, een bijzonder lage prijs voor een uitzonderlijke voorstelling. Koop dus snel je tickets via www.cultuurcentrum-mol.be.

Lees verder