Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Meulebeke: Uitzonderlijk geen recreatief zwemmen op woensdagnamiddag 14 september

Gemeente Meulebeke
Uitzonderlijk geen recreatief zwemmen op woensdagnamiddag 14 september
Zwembad Ter Borcht is op woensdag 14 september 2022 gesloten voor recreatieve zwemmers van 13:00 tot 17:00 door de ombouw van de toegangszuil van het zwembad. De lessen watergewenning en voorbereidend zwemmen gaan wel door en ook scholen en clubs kunnen blijven langskomen.
Lees verder

Septemberkermis: capaciteit centrumparkings gelimiteerd
Parking Vondel is afgesloten van woensdag 14 september om 14:00 tot dinsdag 20 september om 12:00. Er blijven 13 kortparkeerplaatsen aan de Dwarsstraat voor het afzetten en ophalen van de schoolkinderen. Langparkeren kan nog steeds in de omliggende straten of aan de hondenweide bij Ter Deeve.
Lees verder

Kies voor een zonnige toekomst met de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de provincie West-Vlaanderen
Je kan als inwoner van West-Vlaanderen opnieuw vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en/of thuisbatterij van de provincie West-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.
Lees verder

Kermisweekend
Geen toeters en bellen op het marktplein dit jaar, wel gezellig gas geven op de parking van O.C. Vondel. (Ker)mis het niet!
Lees verder

Modder op de weg: pas je rijstijl aan!
Tijdens de drukke oogstwerkzaamheden voor land- en tuinbouwers is er bij regenweer meer kans op modder op de weg. Landbouwers zijn verplicht om modderige wegen te signaliseren en weggebruikers dienen hun rijstijl aan te passen. We vragen wederzijds respect!
Lees verder

Diensten gesloten op maandag 19 september
Op maandag 19 september zijn de gemeentelijke diensten gesloten. Op dinsdag 20 september staan onze mensen opnieuw voor jullie klaar.
Lees verder

Kom cardioboxen op Ter Borcht
Een combinatie van bokstechnieken, uithoudingsvermogen en kracht. Train je hele lichaam en verbrand veel calorie├źn. Werk aan je conditie en verleg je grenzen. Benieuwd? Gewoon doen!
Lees verder

Beertjesbedeling op kermismaandag
Op kermismaandag zorgt de jaarlijkse Beertjesbedeling weer voor heel wat vrolijke gezichten. De organisatie is zoals gewoonlijk in de vrijgevige handen van onze gemeentelijke Feestcommissie.
Lees verder