Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Meulebeke: Paw Patrol op Kermiszondag

Gemeente Meulebeke
Paw Patrol op Kermiszondag
Groot bezoek op de Meulebeekse kermis volgend weekend. De pawers van Paw Patrol komen op bezoek op zondag 18 september.
Lees verder

30e editie Kunstprijs Antoing
De Henegouwse stad Antoing organiseert opnieuw hun Kunstprijs, en dit voor de 30e keer. De prijs heeft een totale waarde van 3.950 euro, die onder de drie winnaars wordt verdeeld. Ook jij kan meedoen!
Lees verder

Openbaar onderzoek hemelwaterverordening
Over het ontwerp van de gewestelijke stedenbouwkundige Hemelwaterverordening van 2022 wordt een openbaar onderzoek georganiseerd van 1 september 2022 tot en met 30 september 2022. Bekijk het ontwerp hier.
Lees verder

Vaccinatiecentrum Tielt-Noord: herfstbooster in de startblokken
Volksgezondheid biedt een vaccin aan als bescherming tegen een mogelijke besmettingsgolf dit najaar. Prioritaire doelgroepen zijn 65-plussers, zorgpersoneel en 12-plussers met een ernstig Covid-risico.
Lees verder

Publieke raadpleging Conceptnota Provinciaal Beleidsplan Ruimte West-Vlaanderen
Op 17 maart 2022 heeft de deputatie van de provincie West-Vlaanderen de Conceptnota voor het Beleidsplan Ruimte West-Vlaanderen goedgekeurd. De conceptnota is de eerste stap in de opmaak van het Beleidsplan Ruimte en het uitwerken van het ruimtelijk beleid voor onze provincie.
Lees verder

Publieke inspraak over het plan-MER voor het Beleidsplan Ruimte provincie West-Vlaanderen
De provincie West-Vlaanderen maakt een Beleidsplan Ruimte op voor haar grondgebied waarin ze haar visie op de ruimte in de provincie geeft. Het beleidsplan zal bestaan uit een strategische visie voor de lange termijn en beleidskaders die op middellange termijn zorgen voor de uitvoering ervan.
Lees verder

Maand van de Sportclub
September = Maand van de Sportclub
Lees verder

Winter op komst? Haal dan snel je griepprik!
Wist je dat elke winter 1 op de 10 mensen griep krijgt? Bescherm je tegen de ziekte en haal je griepprik zodra beschikbaar. Een vaccinatie maakt de kans dat je griep krijgt, een stuk kleiner.
Lees verder

Cafetaria Ter Deeve: dringend vrijwilligers gezocht!
Lees verder

Maak je werk van Meulebeke
We zijn op zoek naar geïnspireerde collega's om ons team te versterken. Misschien is een van deze vijf vacatures je op het lijf geschreven!
Lees verder

Gemeentehuis voortaan ook open op donderdagnamiddag
Vanaf 1 september kan je nu ook op donderdagnamiddag langskomen.
Lees verder

Gemeenteraad en Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 14 september
De gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van woensdag 14 september 2022 vindt plaats om 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Publiek is toegelaten mits reservatie vooraf. Inschrijven kan tot dinsdagmiddag 13 september.
Lees verder

TERUGBLIK juli-augustus 2022
Leuk om op terug te blikken!
Lees verder