Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kaprijke: Boekenverkoop in Galerie Stadhuis

Gemeente Kaprijke
Boekenverkoop in Galerie Stadhuis
Op zondag 9 oktober 2022 is iedereen welkom in Galerie Stadhuis voor een nieuwe boekenverkoop. Je kan er afgevoerde boeken, strips, tijdschriften en dvd's uit de beide bibliotheken tegen een mooi prijsje op de kop tikken.
Lees verder

Agenda raden 29 september 2022
We starten het academiejaar met een goedgevulde agenda. Dit keer komen de raden weer bijeen op donderdag 29 september 2022.
Lees verder

Ophokplicht voor pluimvee
In een pluimveebedrijf op het grondgebied Sint-Laureins werd er vogelgriep type H5 vastgesteld. Het pluimvee in de betrokken stal is geruimd. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, wordt er een beschermingszone van 3 km en een bewakingszone van 10 km rond de haard ingesteld.
Lees verder

Sportvelden Lembeke officieel Rookvrij!
Op vrijdag 23 september 2022 werden de sportvelden rond het sportcentrum in Lembeke officieel Rookvrij verklaard. Maar ook andere plekken in onze gemeente zijn nu Rookvrij.
Lees verder

Nationale BE-Alert test op 6 oktober 2022
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen. Daarom beschikt onze gemeente over BE-Alert, een systeem dat je op de hoogte stelt van een noodsituatie via sms, e-mail of telefoon. Op 6 oktober zullen we dit systeem testen.
Lees verder