Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 22 september 2022

Gemeente Kampenhout: Will Tura bezoekt De Krop en bewondert eigen tentoonstelling

Gemeente Kampenhout
Will Tura bezoekt De Krop en bewondert eigen tentoonstelling
Het kan niet zijn! We hebben er eventjes op moeten wachten, maar hoop doet leven. De enige echte Will Tura, ereburger van Kampenhout, bracht vandaag een bezoekje aan de tentoonstelling in De Krop die we samen met heemkring Campenholt organiseren.
Lees verder

Mogelijke hinder bij De Lijn door vakbondsactie op 21 september
Op woensdag 21 september rijden sommige bussen/trams van De Lijn mogelijk niet. Dat is het gevolg van een vakbondsactie. Die is niet tegen De Lijn gericht, maar wel op maatregelen voor meer koopkracht en tegen de stijgende energieprijzen. Check de routeplanner en hou rekening met eventuele hinder.
Lees verder

Vlaamse Maatschappij Sociaal Wonen lanceert oproep aan private sector voor sociale woningbouw
De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen lanceerde op 1 september de tweede oproep Constructieve Benadering Overheidsopdrachten van dit jaar. Daarmee wil de VMSW private initiatiefnemers stimuleren sociale woningen te bouwen. De private partner kan tot 24 november de projectsite voorstellen.
Lees verder

Wandel mee tijdens Dag van de Trage Weg op 16 oktober
Zet alvast jouw wandelschoenen klaar voor zondag 16 oktober, want dan vieren we de 'Dag van de Trage Weg'. Tijdens een mooie wandeling in het gezelschap van een gids verkennen we de trage wegen. Onderweg bieden we je een drankje aan.
Lees verder