Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 september 2022

Gemeente Kampenhout: Vaccinatie start weer op in VC Kampenhout-Sas

Gemeente Kampenhout
Vaccinatie start weer op in VC Kampenhout-Sas
De herfst- en wintermaanden zijn stilaan in aantocht en die brengen traditioneel heropflakkeringen van corona met zich mee. Bescherm jezelf daarom met een herhalingsvaccin. Daarvoor kan je als inwoner van Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst vanaf 16 september opnieuw in VC Kampenhout-Sas terecht.
Lees verder

Behaag je tuin met streekeigen planten
Ook dit jaar kan je tegen een goede prijs (fruit)bomen, hagen, heggen en houtkanten bestellen om je tuin klimaatbestendiger te maken. De groepsaankoop 'Behaag je tuin' start op donderdag 1 september, een uitgelezen kans om je tuin een nieuwe look te geven.
Lees verder

Openbaar onderzoek start- en procesnota RUP 'Hellebos'
Het lokaal bestuur organiseert een publieke raadpleging over de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) 'Hellebos'. Die loopt van 12 september tot en met 10 november 2022.
Lees verder

Nieuwe Kampenhoutse kindergemeenteraad
Op vrijdag 9 september 2022 stelden we onze nieuwe kindergemeenteraad voor. De verkiezing daarvan vond eind juni al plaats, tijdens het bekende Park4Kids in het Park van Relst. Uit de deelnemende 10- tot 12-jarigen kroonde Thigo Verhoeven zich er tot nieuwe kinderburgemeester.
Lees verder