Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: Nieuwe verlichte portieken aan kruispunt N26 en Aarschotsebaan

Gemeente Kampenhout
Nieuwe verlichte portieken aan kruispunt N26 en Aarschotsebaan
Op de Leuvensesteenweg (N26) plaatste het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) nieuwe verlichte portieken aan de oversteekplaatsen ter hoogte van het kruispunt met de Aarschotsebaan. Het AWV voerde deze werken half september uit.
Lees verder

Muzikale kroegentocht op zaterdag 29 oktober: muzikaal vertier, lekkere drankjes en tonnen plezier!
Ook dit jaar organiseren we weer een muzikale kroegentocht. Geniet in de deelnemende Kampenhoutse 'kroegen' van lekkere drankjes en sfeervolle ambiancemuziek. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Wees er dan zeker bij op zaterdag 29 oktober, vanaf 20 uur! We voorzien gratis busvervoer.
Lees verder

Veiliger oversteken op Haachtsesteenweg: 'vierkant groen' voor twee kruispunten
Sinds 27 september werkt het AWV op het kruispunt van de Haachtsesteenweg met de Hubert Tobbackstraat/Hutstraat. Om ervoor te zorgen dat voetgangers en fietsers de drukke gewestweg veiliger kunnen oversteken, wordt de verkeerslichtenregeling aangepast. Er geldt geen omleiding tijdens de werken.
Lees verder

Speelplein 't Grobbeltje: gevonden voorwerpen zoeken eigenaar
Na een leuke, goedgevulde Grobbelzomer vonden we heel wat vergeten voorwerpen terug: van truitjes tot petjes, drinkbussen en brooddozen. Nam jouw kind de voorbije zomer deel aan onze speelpleinwerking? Werp een blik op de foto's van de achtergebleven spullen. Wie weet herken je iets!
Lees verder