Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Kampenhout: Je verwarmingspremie nog niet ontvangen? Vraag ze ten laatste 14 oktober aan!

Gemeente Kampenhout
Je verwarmingspremie nog niet ontvangen? Vraag ze ten laatste 14 oktober aan!
De regering besliste om een eenmalige federale verwarmingspremie van 100 euro netto toe te kennen aan houders van een residentieel contract voor elektriciteit. Heb je je verwarmingspremie nog niet ontvangen van je elektriciteitsleverancier? Je kan ze nog t.e.m. 14 oktober 2022 aanvragen.
Lees verder

Geniet tot 31 oktober van gratis opstart bij cambio!
Als je niet elke dag gebruik maakt van jouw wagen, kan je in Kampenhout een auto lenen via het autodeelsysteem cambio. Je reserveert een auto voor de periode dat je er één nodig hebt en op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Nog tot 31 oktober geniet je bovendien van gratis opstart.
Lees verder

Skihappening voor tieners op donderdag 3 november
Een dag naar de sneeuw, maar dan dicht bij huis. Op donderdag 3 november heeft De Sportregio een gezonde dosis wintersportpret voor jou in petto! In de voormiddag staan er ski-/snowboardlessen op de planning. In de namiddag mag je, na een eigen lunch, op je board/skilatten vrij de piste verkennen.
Lees verder

OPGELET: phishingmails in omloop
Ontvang je een mail uit naam van 'Collection Attorneys Europe' over een achterstallige betaling van de heffing waterverontreiniging? Of eentje van 'Atradius Collections' over een zogezegde achterstand op de afvalstoffenheffing en rioolbelasting? Ga daar niet op in! De e-mails zijn namelijk vals.
Lees verder