Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Weibeemd wordt de eerste Egelstraat van Herent

Gemeente Herent
Weibeemd wordt de eerste Egelstraat van Herent
Straten of buurten die minstens 10 tuinen met elkaar verbinden, vormen een 'Egelstraat'. De eerste Egelstraat wordt gevormd in de Weibeemd waar 13 tuinen worden verbonden met natuurlijke hagen. Egels kunnen nu zonder problemen van de ene tuin naar de andere wandelen zonder de straat over te steken.
Lees verder

Buurtbevraging lokaal dienstencentrum
Elke inwoner dat woont in de buurt van het lokaal dienstencentrum d'Ontmoeting en een brief in zijn/haar bus heeft kan deelnemen aan de buurtbevraging. Op deze manier kan de gemeente de noden en behoeften rond het LDC in kaart brengen en gerichtere acties en initiatieven ontwikkelen voor de buurt.
Lees verder

Winksele kermis 2022
Op 14, 15 en 16 oktober 2022 vindt de kermis in Winksele plaats op de Warotparking. Lekkere smoutebollen smullen, eendjes vissen, op de draaimolen of naar het schietkraam?
Lees verder

Medische medewerkers gezocht voor vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg
Het vaccinatiecentrum is om de vaccinatiecampagne in goede banen te leiden nog op zoek naar medische vrijwilligers (anamnese-afnemers, vaccinatoren, bereiders,...). Heb je zin en tijd om mee te helpen? Neem dan contact op via vaccinatiecentrum@kortenberg.be of 02 755 22 22.
Lees verder

BENEFIETJE 3020
Chiro Herent en Scouts Herent slaan de handen in elkaar en organiseren een spetterende benefiet ten voordele van Kom Op Tegen Kanker!
Lees verder