Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 1 september 2022

Gemeente Herent: Vacatures lokaal bestuur Herent

Gemeente Herent
Vacatures lokaal bestuur Herent
Het lokale bestuur van Herent zoekt een deskundige algemene administratie, een beleidsmedewerker jurist, een deskundige leren en ontwikkelen en een technisch assistent garage. Heb je interesse in één van deze vacatures kijk dan zeker verder.
Lees verder

Vraag je mijn verbouwlening aan
Vanaf 1 september 2022 kun je de renteloze Mijn VerbouwLening tot 60.000 euro aanvragen voor het financieren van renovaties die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van de energieprestatie.
Lees verder

Veel succes op de eerste schooldag
Op 1 september begint het nieuwe schooljaar. De gemeente Herent wenst alle kinderen veel succes en plezier in het nieuwe schooljaar
Lees verder

Volg je energieverbruik online op in Mijn Fluvius
Heb je een digitale meter dan kun je je energieverbruik opvolgen via Mijn Fluvius. Je kunt er elke dag een nieuwe update van je energieverbruik raadplegen voor zowel elektriciteit als aardgas.
Lees verder

Behaag je tuin
Onze gemeente neemt opnieuw deel aan de samenaankoop 'behaag je tuin' van de regionale landschappen van Vlaams-Brabant. Heb je nog een plekje vrij in je tuin voor een gemengde haag, fruitboom, loofboom, knotwilg of klimplant? Bekijk dan zeker het aanbod op www.behaagjetuin.be
Lees verder