Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Code groen voor bos- en natuurgebieden in Vlaams-Brabant

Gemeente Herent
Code groen voor bos- en natuurgebieden in Vlaams-Brabant
Door de verwachte en gevallen neerslag is het risico op brandgevaar op korte termijn eerder laag en schaalt het Agentschap Natuur en Bos voor haar risicogebieden in Vlaanderen af naar code groen vanaf 14 september.
Lees verder

Nacht van de ondernemer 2022
De tweede editie van de 'nacht van de ondernemer' vindt plaats op donderdag 24 november 2022. Ontdek alle informatie voor de 'Nacht van de ondernemer'.
Lees verder

Heb jij dit kunstwerk al ontdekt?
In het voorjaar heeft de gemeente een wedstrijd uitgeschreven om de grijze gevel van de sporthal Bart Swings om te toveren tot een prachtig plaatje. Kunstenaar SMATES wist met zijn Mural de jury te betoveren. Op 21 september om 16 uur vindt er een inhuldiging plaats. Iedereen is welkom!
Lees verder

Herinnering: vraag je verwarmingspremie van 100 euro aan
Nog tot en met 14 oktober 2022 kun je de verwarmingspremie van 100 euro aanvragen als je die nog niet ontving van je elektriciteitsleverancier. Die premie wordt toegekend aan elk gezin dat op 31 maart 2022 beschikte over een lopend elektriciteitscontract voor de woonplaats.
Lees verder

Samen op straat op zondag 23 oktober
Kom jij ook naar het groot dorpsfeest in de Molenveldwijk met straattheater, circusartiesten, workshops en kinderanimatie? Iedereen is welkom op zondag 23 oktober van 13 tot 18 uur.
Lees verder