Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: 16-jarigenweekend

Gemeente Herent
16-jarigenweekend
Met de jeugddienst willen we graag alle jongeren uit Herent en omstreken uitnodigen op het 16-jarigenweekend. Het moment om een toptijd te beleven met al je leeftijdsgenoten en tegelijkertijd te proeven van wat het is om vrijwilliger te zijn in een jeugdvereniging.
Lees verder

Mijn VerbouwLening
Sinds 1 september 2022 kan men een renteloze Mijn VerbouwLening tot 60.000 euro aanvragen voor het financieren van renovaties die de woningkwaliteit en met name de energieprestatie verbeteren.
Lees verder

Ouderenweek in Herent
In de week van 14 november verwennen we onze ouderen in de gemeente wat extra. De Ouderenadviesraad is samen met de ouderenverenigingen en het Lokaal Dienstencentrum d' Ontmoeting volop in de weer om een heuse 'Ouderenweek' te organiseren.
Lees verder

Sociaal tarief voor energie
Het sociaal tarief is een van de maatregelen waarmee de federale regering de energiefactuur van de meest kwetsbaren betaalbaar(der) probeert te krijgen. Het is bedoeld voor mensen die zich in een moeilijke of kwetsbare situatie bevinden.
Lees verder

Mogelijke hinder op 21 september bij De Lijn door vakbondsactie
Op 21 september rijden sommige bussen of trams mogelijk niet. Dat is het gevolg van een vakbondsactie. Deze actie is niet tegen De Lijn gericht maar is gericht op maatregelen voor meer koopkracht en tegen de stijgende energieprijzen.
Lees verder