Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Dessel: Gerestaureerde pomp op Markt Dessel-centrum officieel ingehuldigd

Gemeente Dessel
Gerestaureerde pomp op Markt Dessel-centrum officieel ingehuldigd
Op zondag 11 september 2022 werd de gerestaureerde pomp op het marktplein in Dessel-centrum feestelijk ingehuldigd. Desselse Burgemeester Kris Van Dijck, voorzitter van HK De Griffioen Luc Damen en gedeputeerde van de provincie Antwerpen Mireille Colson hielden een toespraak voor de genodigden.
Lees verder

Infosessie over alcoholverslaving op dinsdag 27 september in Zaal 't Getouw of online
Op dinsdag 27 september ben je welkom om 20 uur in Zaal 't Getouw voor een interessante en gratis infosessie over alcoholverslaving/problematisch drinken. Arts van de verslavingskoepel, Patrick Vloemans, gaat hier dieper op in. Inschrijven is niet nodig, je kan gewoon langskomen.
Lees verder

Vanaf 1 oktober 2022 GAS-boete voor een beperkte snelheidsovertreding (GAS 5)
Vanaf 1 oktober wordt een deel van de snelheidsovertredingen in Dessel beboet via de zogeheten gemeentelijke administratieve sancties (GAS 5). Het betreft de 'kleinere' snelheidsovertredingen op de plaatsen waar je maximum 30 of 50 per uur mag rijden.
Lees verder

Nieuwe speeltuin in de Gildestraat ingehuldigd
Op donderdag 15 september 2022 werd de nieuwe speeltuin in de Gildestraat officieel geopend. Voor de kleinsten was er in het centrum van Dessel voorheen nog niet veel speelgelegenheid voorzien. Ook is hier aandacht besteed aan toestellen voor kinderen met een beperking.
Lees verder