Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 september 2022

Gemeente Beernem: Plantjesverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker

Plantjesverkoop ten voordele van Kom op tegen Kanker
In de week van 12 september kan je azalea's kopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. In veel straten komt een vrijwilliger bij je langs, maar je kan ook een plantje kopen in de bibliotheek van Beernem of Oedelem. Een azalea kost € 8,00. Betalen kan cash of via QR-code (Payconiq).
Lees verder

Werken Scherpestraat - Update 12 september 2022
Vanaf dinsdag 13 september wordt het wegdek verder opgebroken richting Oedelem. Ook het kruispunt Berendonkstraat / Scherpestraat wordt afgesloten. De verbinding Zuiddammestraat / Beernemstraat blijft wel mogelijk via het straatje naast de elektriciteitscabine, zowel voor fietsers als voor het autoverkeer. De Berendonkstraat zal voorlopig enkel bereikbaar zijn vanuit de Akkerstraat.
Lees verder

Uitreiking De Gouden Beren
Wie wint de trofee voor sportvrouw van het jaar? Wie is sportman 2021? Welke ploeg heeft de meest verdienstelijke prestaties neergezet in 2021 en wie is de meest beloftevolle jongere van 2021? Wie ontvangt de Beernemse Sportaward voor zijn langdurige inzet voor het Beernemse sportgebeuren? Kom het allemaal te weten op de uitreiking van De Gouden Beren op vrijdag 16 september om 19.30 u. Iedereen is welkom!
Lees verder