Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: 'Start to Brandweer', o.a. op 1 oktober in kazerne Balen

'Start to Brandweer', o.a. op 1 oktober in kazerne Balen
Brandweer zone Kempen maakt zich op voor haar jaarlijkse rekruteringscampagne voor vrijwillige brandweerlui. Om een correct beeld te schetsen van de precieze jobinhoud en de procedure, zijn er op 1, 22 en 23 oktober 'Start to Brandweer'-sessies in de kazernes van Balen, Herenthout en Grobbendonk.
Lees verder

Onderhoud bloemenperken Kruierie
In de week van 12 september zullen medewerkers van De Sprong onderhoud uitvoeren aan onder andere de (intussen uitgebloeide) bloemenperken aan VC De Kruierie. Daarbij zullen ze de gesnoeide delen enkele dagen laten liggen, alvorens ze te verwijderen.
Lees verder

Startdag 'Liever Lokaal met Belgerinkel' op Vrijdagmarkt 16 september
'Liever Lokaal met Belgerinkel' wordt feestelijk op gang geschoten op de Vrijdagmarkt van 16 september. Die blijft voor de gelegenheid wat langer staan, nl. van 13u tot 18u. Want het wordt een gezellige familie-marktdag met veel belgerinkel, muziek, plezierige randactiviteiten en kinderanimatie.
Lees verder

Foto's Jago Geerts op groot scherm
Jammer genoeg geen wereldtitel voor Jago Geerts in de MX2, afgelopen zondag. Maar de supporters kregen op het grote scherm op het Sint-Andriesplein wel een superspannende Grote Prijs van Turkije te zien. Bekijk de foto's.
Lees verder

Oplossingen en winnaars zomerzoektochten VVV
Bekijk de oplossingen van de fiets- en wandelzoektocht van VVV Balen.
Lees verder