Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Sporten uitproberen tijdens Maand van de Sportclub

Sporten uitproberen tijdens Maand van de Sportclub
Tijdens de 'Maand van de Sportclub' (een initiatief van Sport Vlaanderen i.s.m. de sportdienst) geven Balense sportclubs de mogelijkheid aan jong en oud om vrijblijvend een sport uit te proberen in de maand september. Bekijk hier het overzicht van alle gratis initiaties en trainingen.
Lees verder

Vrijetijdscentrum De Kruierie vlamt mee tegen kansarmoede
Na een coronapauze van twee jaar zet vrijetijdscentrum De Kruierie zich opnieuw in voor de Warmste Week. Het doel? Zoveel mogelijk geld in het laatje brengen voor het 'De Warmste Week (DWW) Fonds' dat dit jaar projecten rond kansarmoede zal ondersteunen. We doen dit op twee manieren.
Lees verder

Indienen van verklaring huisonderwijs voor Oekraïense kinderen
Lees verder

Vraag toelage voor personen met een handicap aan vóór 31 oktober
De Raad voor Gehandicapten geeft jaarlijks een toelage van 30 euro aan personen met een handicap uit onze gemeente. Je kan deze toelage aanvragen tot uiterlijk 30 oktober via www.balen.be/gemeentepremie of door de nodige gegevens te bezorgen via de brievenbus of de balie van het OCMW-huis.
Lees verder

Vacature: 2 werkmannen technische dienst
Gemeente Balen zoekt 2 werkmannen voor de technische dienst wegen en waterlopen (onbepaalde duur, contractueel, niv. E1-E3, voltijds). Interesse in deze job? Solliciteer dan uiterlijk 30 september 2022!
Lees verder