Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Schrijf je 'zonder zwerfvuil straat' in en win een frietkot voor jou en je buren

Schrijf je 'zonder zwerfvuil straat' in en win een frietkot voor jou en je buren
Erger jij je ook aan zwerfvuil in je buurt? Trommel dan zoveel mogelijk buren op om een 'zonder zwerfvuil straat'-affiche op te hangen. Zo geef je een krachtig signaal tegen rondslingerend vuil en wie weet winnen jullie wel een frietkot! Schrijf je straat in ten laatste op 30 november.
Lees verder

Weekend van de Klant op 1 en 2 oktober
Tijdens het 'Weekend van de Klant' (1-2 okt) leggen heel wat Balense handelaars hun klanten 'extra' in de watten, met een attentie, een promotie, een wedstrijd,... Ook in VC De Kruierie krijg je op zaterdag 1 oktober een lokale attentie.
Lees verder

Woonboog, één woonmaatschappij in Balen
In 2023 zullen DE ARK, de Molse Bouwmaatschappij en het Sociaal VerhuurKantoor Noorderkempen fuseren tot één nieuwe woonmaatschappij: Woonboog. Hun credo: sterke mensen, sterke buurten. Hun werkingsgebied: 11 gemeenten in regio Kempen-Midden. Ook Balen hoort hierbij.
Lees verder

Herbekijk online infosessie 'Iedereen verslaafd: verdrinken in het glas'
Op dinsdag 27 september organiseerde Baldemore, samen met arts van de verslavingskoepel Patrick Vloemans, de online infosessie 'Iedereen verslaafd' over alcoholverslaving. 83 mensen volgende de uitzending en stelden vragen. Heb je de infosessie gemist? Dan kan je deze online herbekijken.
Lees verder

'Gele doos' voor alle nieuwe 65-plussers
Nieuwe 65-plussers uit Balen, Dessel, Mol en Retie krijgen vanaf 1 oktober een brief waarmee ze hun gratis 'gele doos' kunnen afhalen bij de apotheek, in het gemeentehuis, VC De Kruierie en OCMW-huis. Die kunnen ze vullen met belangrijke (medische) info en bewaren in de ijskast voor hulpverleners.
Lees verder