Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Rap op Stap-kantoor gaat in herfst- en wintermodus

Rap op Stap-kantoor gaat in herfst- en wintermodus
Het Rap op Stapkantoor gaat van 21 september tot 21 maart in herfst- en wintermodus. Het sociaal reiskantoor is in deze periode nog 2 keer per maand open, namelijk elke 2e woensdagmiddag (15u-17u) en elke laatste woensdagavond (17u30-19u30) van de maand.
Lees verder

Stel je kandidaat als speelplek voor De Warmste Week
Dit jaar willen we de Balenaars – letterlijk – dichter bij elkaar brengen met een intiem concert. Dit concert kan je in huis halen door vóór 16 oktober een bod uit te brengen op de artiesten via de website www.balen.be/warmsteweek. Het ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar het DWW-fonds.
Lees verder

Zomertip van de bib: Brutopia - De dromen van Brussel
De hele zomervakantie lang deelden de medewerkers van VC De Kruierie en de Bib van Balen hun favoriete tip van de bib. We hebben nog zoveel tips dat we in de maand september gewoon verder gaan met de zomertips. Deze week deelt Jan (vrijwilliger in de bib) zijn favoriete geschiedenisboek.
Lees verder

Afvalkalender week van 19 september
vrijdag 23 september: GFT en PAPIER & KARTON
Lees verder

Ben jij geselecteerd voor de gezondheidsenquête? Vul de vragenlijst zeker in!
De gemeente voert samen met het wetenschappelijk instituut Sciensano en Logo Kempen een gezondheidsenquête uit. Hiervoor werden 1.500 inwoners willekeurig geselecteerd. Kreeg jij in september een uitnodigingsbrief in de bus? Vul de vragenlijst dan digitaal in.
Lees verder