Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Proefopstelling met veiligheidsblokken in Hoogstraat

Proefopstelling met veiligheidsblokken in Hoogstraat
Op maandag 19 september wordt er een proefopstelling geplaatst met rood-witte veiligheidsblokken (de zogenaamde New Jersey-afbakeningen) in de Hoogstraat in Olmen. Op de kruisingen met de Meerhoutsebaan en de Processiestraat moet dit de verkeersveiligheid verhogen.
Lees verder

Theatervertelling B.I.E.K voor goed doel op 29 september
Lees verder

Infoblad herfst dit weekend in je brievenbus, of nu al online
Dit weekend valt het Infoblad van de herfst in elke Balense brievenbus, met o.a. Balen komt op tegen kanker, tegeltuintjes, BE-Alert, Belgerinkel, KennisMakers en Gele doos voor 65+. Of lees het hier online. Heb je dinsdag 20 september geen Infoblad ontvangen? Mail dan je adres naar info@balen.be.
Lees verder

Koop dit weekend een plantje t.v.v. Kom op tegen Kanker
Dit weekend kan je weer een plantje (8 euro) kopen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Bekijk hieronder de locaties van de plantjesverkoop in Balen. Naast het Plantjesweekend zijn er dit najaar nog een aantal initiatieven gepland in onze gemeente om kankerpatiënten en hun omgeving te steunen.
Lees verder

Week van Dementie (19 tot 23 september) met praatcafé en verteltheater
Mogelijk ken je in je eigen omgeving een persoon met dementie. Als dit niet zo is, is de kans groot dat je er vroeg of laat toch mee te maken krijgt. Daarom kunnen personen met dementie en hun mantelzorgers van 19 tot 23 september (Week van Dementie) deelnemen aan verschillende activiteiten.
Lees verder