Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 16 september 2022

Gemeente Balen: Op zoek naar een job? Den Travoo helpt je tijdens de jobclub

Op zoek naar een job? Den Travoo helpt je tijdens de jobclub
Lees verder

Onderwijs: Ga met je klas op bezoek bij het OCMW
De sociale dienst ontwikkelde een educatief spel om op een interactieve manier meer te weten te komen over de verschillende diensten binnen ons OCMW. Het spel duurt een halve dag en is geschikt voor het 5de of 6de leerjaar. Voor meer info en aanvragen kan je terecht bij de contactpersoon.
Lees verder

Onderwijs: Scholencross en sportdag op 22 september
Op 22 september (9u- 15u) zakken alle leerlingen af naar de Bleukens om tegen elkaar een wedstrijdje te lopen. Daarnaast biedt de sportdienst ook een sportdag aan waarbij de kinderen van allerlei toffe activiteiten kunnen proeven (klimmuur, speleobox, springkastelen,...).
Lees verder

Onderwijs: Strapdag op 16 september: te voet of met de fiets naar school en verkeersvrije schoolstraten
Op vrijdag 16 september doen de Balense scholen opnieuw mee met de Strapdag. De schoolomgevingen zijn dan verkeersvrij en de kinderen komen bij voorkeur met de fiets of te voet naar school. Wees creatief en maak er iets moois van! Foto's zijn welkom via communicatie@balen.be.
Lees verder

Onderwijs: Doe mee met Operatie Proper en maak kans op een financiƫle beloning
Vind jij een propere speelplaats ook zo belangrijk? Erger jij je ook aan al het zwerfvuil op en rond de school, en wil je daar samen met je leerlingen iets aan doen? Dan is Operatie Proper misschien wel iets voor jou! Verdien zo een bedrag tussen de 500 en 975 euro voor je school!
Lees verder