Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Onderwijs: Spelregels persoonlijke bibkaart leerlingen

Onderwijs: Spelregels persoonlijke bibkaart leerlingen
De kinderen hebben een persoonlijke bibkaart voor de materialen die ze zelf kiezen en uitlenen voor eigen gebruik. Deze materialen nemen ze samen met de bibkaart mee naar huis. De bibkaart en boeken blijven dus niet in de klas.
Lees verder

Activiteitenkrant 'Gebuurtenissen' september-oktober in je brievenbus
Deze week valt de Gebuurtenissen in elke Balense brievenbus. Je kan hem hier ook online bekijken. Organiseer je zelf een activiteit in november en december die je in de volgende Gebuurtenissen wil laten verschijnen? Geef dit dan uiterlijk op 15 september door via evenementen.balen.be.
Lees verder

Hulp nodig bij de start van het nieuwe schooljaar? Neem contact op met de sociale dienst
De start van het nieuwe schooljaar brengt vaak een hele hoop zorgen met zich mee: een ander ritme, nieuwe spullen kopen, extra facturen betalen... en dat bovenop de dagdagelijkse taken. Bezorgt dit jou ook extra zorgen en/of stress? Blijf er dan zeker niet mee zitten en neem contact op met het OCMW.
Lees verder

Onderwijs: Boekentip: Konijnen goochel je niet terug
In het boek 'Konijnen goochel je niet terug' lees je het verhaal van Sander wiens vader plots komt te overlijden in een verkeersongeluk. Sander gelooft dat hij zijn papa kan terug goochelen. Papa goochelde immers vorige week konijn Witje weer tot leven...
Lees verder

Inschrijven WiWeTeR-workshops vanaf 21 september
Zit jij in het 5e of 6e leerjaar en heb je er altijd van gedroomd om een echte wetenschapper te worden? Schrijf je dan snel in voor de WiWeTeR-workshops in de bib (i.s.m. Thomas More) en ontdek in een reeks van 5 lessen hoe leuk wetenschap en techniek is. Online inschrijven kan vanaf 21 sept (16u).
Lees verder