Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Lees mee met de Leesjury

Lees mee met de Leesjury
De Leesjury (voorheen Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen) is de grootste jonge lezersjury van Vlaanderen, voor kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar. Elk jaar lezen en bespreken juryleden zes of acht boeken. Op het einde van het jaar stemmen ze op hun favorieten en worden de winnaars bekendgemaakt.
Lees verder

Skatepark Bleukens gesloten tot vermoedelijk 3 oktober
Het skatepark op sportcomplex Bleukens is noodgedwongen tijdelijk gesloten. De poort is defect en gaat niet meer open. De verantwoordelijke firma komt deze zo snel mogelijk herstellen, maar wegens de drukte zal dit waarschijnlijk pas op maandag 3 oktober zijn.
Lees verder

Fietslabelen 5 oktober volzet, maak nu afspraak voor 9 november
Het fietslabelen op woensdag 5 oktober is volzet. Je kan vanaf nu een tijdslot reserveren voor de eerstvolgende sessie op woensdag 9 november (13u-15u30, garage van het gemeentehuis op hoek Molenstraat-Vredelaan). Een afspraak maken kan aan de balie van het gemeentehuis of via 014/74 40 40.
Lees verder

Mijn VerbouwPremie: voortaan 1 loket voor Vlaamse renovatie- en energiepremies
Met 'Mijn VerbouwPremie' heeft de Vlaamse Overheid sinds 1 oktober één vereenvoudigd online loket, waar je premies voor renovatie en energiebesparende investeringen kan aanvragen. Daarnaast kan je sinds 1 juli 2022 ook de renteloze 'Mijn VerbouwLening' tot 60.000 euro aanvragen.
Lees verder

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid: samen voor meer veerkracht
Van 1 tot 10 oktober vindt de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid plaats. Dit jaar staat geestelijke veerkracht centraal. Tijdens deze tiendaagse kan je in Balen deelnemen aan heel wat veerkrachtige activiteiten. Bekijk hier het volledige programma.
Lees verder