Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Hou je van computers en games? Schrijf je in voor nieuwe reeks CoderDojo

Hou je van computers en games? Schrijf je in voor nieuwe reeks CoderDojo
Ben je tussen 7 en 12 jaar en hou je van computers en games? Wil je zelf leren programmeren voor websites, software, robots, games en apps? Dan is een 'CoderDojo' (Coderen, do it yourself) helemaal iets voor jou! Schrijf nu in voor de volgende sessie op zaterdag 3 september.
Lees verder

Duik het nieuwe schooljaar in met de bib!
Een nieuw schooljaar, met een nieuwe juf of meester en een nieuwe klas. Best spannend! Net als elk jaar gaat de bibliotheek samen met jou het nieuwe schooljaar in.
Lees verder

Foto's Schakelfietstocht
Fietshappening de Schakel kreeg na twee jaren onderbreking nog eens een massa volk op de fiets tijdens de jaarlijkse afsluiter van de zomervakantie. In de Balense Kruierhut vertrokken maar liefst 312 fietsers. Bekijk de foto's van VVV Balen.
Lees verder

Muziek en dans met je baby/peuter? Schrijf in voor Kinderklanken!
Schrijf je vanaf nu in voor de 6 sessies van Kinderklanken (muziek maken en dansen met je baby/peuter) in het najaar (zondagen 9 okt tot 20 nov, niet op 30 okt). Kostprijs 40 euro voor 6 sessies. Wees er snel bij, want de plaatsen per groep zijn beperkt!
Lees verder

Veiliger verkeer aan Bosmier, Streekweg semi-verhard
Tijdens de zomervakantie werd de verkeersafwikkeling aan gemeentelijke basisschool De Bosmier (Rijsbergdijk) nog een stukje veiliger gemaakt. Het gedeelte van de Streekweg in het bos werd semi-verhard. Dit in de vorm van een betonnen karrespoor, waardoor de impact op de omgeving minimaal is.
Lees verder