Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Ga op woensdag 28 september in sportoutfit naar school

Ga op woensdag 28 september in sportoutfit naar school
MOEV en Sport Vlaanderen roepen alle kinderen op om op woensdag 28 september in de outfit van hun sport(club) naar school te komen. Het is dan ook het ideale moment om jongeren te laten vertellen over hun mooiste sportmoment en zo ambassadeur te worden voor hun sport op school.
Lees verder

Vzw VAP schenkt 15.000 euro aan De Schakel
Lees verder

Eerste verjaardag Antennepunt Huis v/h Kind: vier met ons mee op 28 september!
Het Balense Antennepunt van het Huis v/h Kind bestaat in september één jaar en dat willen ze - samen met jou - vieren. Kom op woensdag 28 september naar het verjaardagsfeest in VC De Kruierie en vier mee.
Lees verder

Balen zet slimme rattenvallen in zonder vergif
De gemeente Balen bestrijdt ratten op het openbaar domein sinds deze zomer met slimme rattenvallen. Deze ecologische en efficiëntere alternatieven voor gif en klemmen laten de dieren een zachte dood sterven. Hoogtechnologische snufjes kunnen het systeem vanop afstand besturen en monitoren.
Lees verder

Inschrijvingen WiWeTeR-workshops geopend
Zit jij in het 5e of 6e leerjaar en heb je er altijd van gedroomd om een echte wetenschapper te worden? Schrijf je dan snel in voor de WiWeTeR-workshops in de bib (i.s.m. Thomas More) en ontdek in een reeks van 5 lessen hoe leuk wetenschap en techniek is. Online inschrijven kan vanaf 21 sept (16u).
Lees verder