Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Buurtrestaurant Balen (menu oktober 2022)

Buurtrestaurant Balen (menu oktober 2022)
Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Je kan er elke vrijdag (of dinsdag in Den Travoo) terecht op een andere locatie. Vooraf reserveren is verplicht. Bekijk hier het menu van oktober.
Lees verder

Week van de Handhaving focust op sigarettenpeuken
Tijdens de Week van de Handhaving (3-9 oktober) worden ook in Balen de controles op zwerfvuil en sluikstort fors opgedreven. De focus ligt dit jaar op sigarettenpeuken. De politie zal extra controleren en sanctioneren op peukengevoelige plaatsen. Goed gedrag wordt beloond met een zakasbakje.
Lees verder

Zomertip van de bib: Master your mindset - leef je mooiste leven
De hele zomervakantie lang deelden de medewerkers van VC De Kruierie en de Bib van Balen hun favoriete tip van de bib. We hebben nog zoveel tips dat we in de maand september gewoon verder gaan met de zomertips. Deze week deelt An (Bibliothecaris) haar favoriete zelfhulpboek.
Lees verder

Congo kermis van 9 tot 11 oktober
Van zondag 9 t.e.m. dinsdag 11 oktober is het weer Congo kermis op het buurtplein in Wezel. De foorkramers zullen zich vanaf woensdagmiddag 5 oktober opstellen op het Buurtplein. De Sportlaan en Wateringstraat zijn tussen woensdag 5 oktober (12u30) en woensdag 12 oktober (15u30) deels afgesloten.
Lees verder

Schrijf je in voor gratis webinar 'Behaag onze Kempen' op 10 oktober
Nog t.e.m. 20 oktober kan je inheems en streekeigen plantgoed bestellen via 'Behaag Onze Kempen'. Wil je een overzicht van de verschillende soorten bomen en struiken die worden aangeboden? Je krijgt meer uitleg op een gratis webinar op maandag 10 oktober om 19u30. Vooraf inschrijven verplicht.
Lees verder