Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 1 september 2022

Gemeente Balen: Besluit van de Deputatie inzake de beslissing over een omgevingsvergunning van Erik Schoofs, Bosveld ...

Besluit van de Deputatie inzake de beslissing over een omgevingsvergunning van Erik Schoofs, Bosveld 152 te 2400 Mol en Erik Schoofs namens Molse Bouwmaatschappij voor de Huisvesting CVBA SO, Bosveld 152 te 2400 Mol
Lees verder

Opgelet: gemeente Balen stuurt nooit rekeningen of aanmaningen via e-mail
Een aantal inwoners heeft de voorbije dagen een e-mail gekregen van een gerechtsdeurwaarder die zogezegd handelt in naam van de gemeente Balen. Deze mail is pure oplichting. Het gemeentebestuur benadrukt nogmaals dat zij rekeningen en aanmaningen altijd per post verstuurt en nooit via e-mail.
Lees verder

Cursus Android (tablet & smartphone) voor beginners of gevorderden
Vanaf september organiseert de seniorendienst tablet- en smartphonelessen voor 55-plussers. Op dinsdag gaat er een cursus door voor beginners, op donderdag een cursus voor gevorderden. De lessen gaan telkens door van 18u30 tot 21u in residentie De Anjers.
Lees verder

Infomarkt vernieuwing centrum Hulsen op 30 augustus
Het gemeentebestuur nodigt alle Hulsenaren uit op een infomarkt op dinsdag 30 augustus, doorlopend tussen 18u en 21u in GBS De Twinkeling. Ze kunnen dan de plannen bekijken van de herinrichting van het marktplein en de kerkomgeving. Deze werken worden gecombineerd met de aanleg van riolering.
Lees verder

Swizzle sluit Muziekterrassen af op Markt (foto's & video)
Balen Muziekterras 2022 zit erop. De zevenkoppige coverband Swizzle bezorgde het publiek op de Markt een leuke zomeravond. Het was ambiance troef en ook de dansvloer liep goed vol. Bekijk de foto's en het verslag van BalenTV.
Lees verder