Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 14 september 2022

Gemeente Aalter: Vacature Maatschappelijk werker (m/v/x) (Aanwerving + aanleg van een wervingsreserve, graad B1 – B...

Gemeente Aalter
Vacature Maatschappelijk werker (m/v/x) (Aanwerving + aanleg van een wervingsreserve, graad B1 – B3, contractueel, onbepaalde duur)
In onze snel evoluerende samenleving dreigen nog altijd mensen uit de boot te vallen. Het OCMW van Aalter is een dynamisch en ondersteunend bestuur dat mensen sterker wil maken en een belangrijke sociale doelstelling wil waarmaken.
Lees verder

Elke maand zitdag voor het Groeipakket (kinderbijslag)
(Aanstaande) ouders kunnen elke tweede dinsdag van de maand terecht in het gemeentehuis Aalter-centrum (Europalaan 22) voor al hun vragen over het Groeipakket, de nieuwe Vlaamse kinderbijslag.
Lees verder

Vacature coördinator Buitenschoolse kinderopvang (m/v/x) (voltijds, contractueel, B1 – B3)
Je hebt een passie voor werken met kinderen en jouw hart ligt bij de kinderen? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteren kan tot uiterlijk 5 oktober 2022.
Lees verder

Septemberkermis Aalter-centrum
Aalter-centrum maakt zich op voor de septemberkermis. Van vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september 2022 is het tien dagen feest met een rijkelijk gevuld programma, boordevol blikvangers! Zoals de komst van Margriet Hermans, die met 'Lekker blijven hangen' de zomerhit van het jaar scoort.
Lees verder