Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 september 2022

Gemeente Aalter: Seniorenfeest op dinsdag 11 oktober

Gemeente Aalter
Seniorenfeest op dinsdag 11 oktober
Na een pauze van twee jaar is het Seniorenfeest terug van weggeweest. Hiervoor zal elke Aalterse 65-plusser een uitnodiging ontvangen. Het feest vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 oktober 2022 om 14.00 u in het Sportpark Aalter-centrum, Lindestraat 17.
Lees verder

Dag van de Hulpdiensten
De Dag van de Hulpdiensten is op zondag 18 september 2022 helemaal terug. Het wordt één grote en leuke familiehappening met onder andere de komst van de nieuwe 'Sea King' en de 'BearCat' van de speciale eenheden, maar ook met een speciale kinderlounge.
Lees verder

Nomineer een verdienstelijke senior als Gouden Nestor
De Seniorenadviesraad Aalter (SAR) rijkt dit najaar opnieuw een 'Gouden Nestor' uit. De 'Gouden Nestor' bedankt en huldigt een 75-plusser voor zijn of haar jarenlange en belangeloze inzet voor anderen.
Lees verder

Laat je betoveren door de herfst en zijn kleuren tijdens de natuurwandelingen
Binnenkort kleuren bladeren geel, oranje en rood en schieten paddenstoelen uit de grond: de herfst is één van de allermooiste seizoenen in het bos. Tijdens de gratis natuurwandelingen rond de Kraenepoel, op het kasteeldomein van Poeke of in het Hooggoed wordt het gegarandeerd genieten geblazen.
Lees verder