Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Aalter: Leesjury zoekt kinderen en jongeren die houden van boeken

Gemeente Aalter
Leesjury zoekt kinderen en jongeren die houden van boeken
De Leesjury is op zoek naar kinderen en jongeren die graag lezen, de leukste boeken van het moment willen ontdekken én die punten geven.
Lees verder

Vacature GAS-ambtenaar (m/v/x) (voltijds, contractueel, B4 – B5)
Een gemeentelijke administratieve sanctie of kortweg GAS kan worden opgelegd aan personen die een overtreding begaan van één van de regels uit de lokale politieverordening of -reglement. Het gaat over inbreuken zoals wildplassen, sluikstorten, nachtlawaai, beschadigingen maar ook over foutparkeren e
Lees verder

Vacature hoofddeskundige personeel / HR & Payroll (m/v/x) (voltijds, contractueel, B4 – B5, bepaalde duur met optie vast)
Wil je een positieve impact hebben op de loonbaan van medewerkers door hen te ondersteunen in een correct HR-beleid? Wil je bijdragen aan een werksfeer met aandacht voor welzijn? Krijg je energie door het opzetten van een efficiënte loonadministratie? Solliciteer dan snel voor onderstaande vacature:
Lees verder

Kadans wordt 25: feestweekend met afterwork, technofeest en live-optredens
Met 25 lentes op de teller heeft jeugdhuis Kadans meer dan genoeg redenen om, samen met de Aalterse jeugd, feest te vieren. Aanschouw wat zij voor jou in petto hebben op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022.
Lees verder