Doorgaan naar hoofdcontent

“Een goed toestel gaat makkelijk 20 jaar mee”: de 5 beste droogkasten met warmtepomp én advies van een expert om...

HLN
"Een goed toestel gaat makkelijk 20 jaar mee": de 5 beste droogkasten met warmtepomp én advies van een expert om energie te besparen
Nu de dagen weer wat grauwer en natter worden, is een droogkast handig om je wasgoed weer snel droog te krijgen. Maar wat zijn de beste droogkasten? hoe doe je dit energiezuinig? En kun je ervoor zorgen dat je droogkast langer meegaat? Wij gingen te rade bij consumentenorganisatie Wish en bij Miele, een van de meest betrouwbare merken van huishoudtoestellen. "Dankzij een goed onderhoud zal je zo weinig mogelijk energie verbruiken", aldus Kim Taylor, PR & Communication manager Miele Belux.
Lees verder

Post Malone maakt lelijke val tijdens optreden en belandt in het ziekenhuis: "Ik heb me flink bezeerd"
Post Malone (27) maakt een lelijke val tijdens zijn optreden in St. James, een stad in de Amerikaanse staat Missouri. Tijdens een bepaald moment in de show, gaat een deel van het podium met instrumenten omlaag. Normaal gezien moet de rapper daar rond lopen, maar deze keer liep hij recht naar het gat toe. Na de val kon Post Malone niet meer rechtstaan, waardoor dokters hem te hulp schoten en hem van het podium haalden. Na een kwartier kwam hij weer het podium op om zijn show af te ronden. Op Instagram doet hij het hele verhaal en bedankt hij de aanwezigen voor hun geduld.
Lees verder

Rode Duivels zullen nieuw WK-shirt met vlammen op de mouwen al dragen in Nations League tegen Wales
Ze lekten eerder al op sociale media, maar nu kondigde de Belgische voetbalbond ook zelf de nieuwe truitjes aan die de Rode Duivels zullen dragen op het WK. Kevin De Bruyne en co zullen in Qatar tijdens hun 'thuiswedstrijden' aantreden in rode shirts met vlammen op de mouwen. Het witte 'LOVE'-uitshirt dat ook uitlekte werd voorlopig nog niet aangekondigd.
Lees verder

3 op de 10 Belgen weten niet meer hoe ze kunnen ontspannen
Als je een pauze neemt, wat doe je dan? Hersenloos scrollen op je gsm? Verveeld naar tv kijken? Onderzoek toont aan dat veel Belgen niet meer weet hoe ze echt kunnen ontspannen. "We zouden meer moeten streven naar de 'joy of missing out'", reageert geluksprofessor Lieven Annemans.
Lees verder

3 op de 10 Belgen slagen er niet in om echt te ontspannen. Prof geeft concreet advies
Als je een pauze neemt, wat doe je dan? Hersenloos scrollen op je gsm? Verveeld naar tv kijken? Onderzoek toont aan dat veel Belgen niet meer weet hoe ze echt kunnen ontspannen. "We zouden meer moeten streven naar de 'joy of missing out'", reageert geluksprofessor Lieven Annemans.
Lees verder

Blake Lively bevestigt zwangerschap met foto's, haalt uit naar paparazzi: "Jullie maken mij en mijn kinderen gek"
Blake Lively (35) heeft zondag foto's van haar groeiende babybuik op Instagram gezet. Hiermee hoopt ze de paparazzi bij haar huis weg te houden. Afgelopen donderdag werd bekend dat de actrice een vierde kindje verwacht met haar man Ryan Reynolds (45).
Lees verder

Supporters bouwen in alle vroegte feestje na WK-zilver voor Alec Segaert: "Trots overheerst op teleurstelling"
Nét geen regenboogtrui voor Alec Segaert op het WK tijdrijden voor beloften, maar het zilver staat hem even mooi. Tenminste, dat vinden zijn trouwe fans, die in de vroege uurtjes al verzamelen bliezen in café De Kluisberg in Lendelede. Ook oma en opa Segaert waren aanwezig en genoten van de topprestatie van hun kleinzoon.
Lees verder

Filmauto uit The Fast and the Furious wordt verkocht voor het goede doel: slechts 6.000 euro op de teller en een paar miljoen euro waard
Een autodealer uit München heeft een Japanse coupé met een rijke geschiedenis in de aanbieding. Het gaat om de Nissan GT-R van wijlen Paul Walker uit de filmreeks The Fast and the Furious, die later dit jaar geveild wordt.
Lees verder

Zoveel miljoen gaat deze iconische filmauto uit The Fast and the Furious opleveren
Een autodealer uit München heeft een Japanse coupé met een rijke geschiedenis in de aanbieding. Het gaat om de Nissan GT-R van wijlen Paul Walker uit de filmreeks The Fast and the Furious, die later dit jaar geveild wordt.
Lees verder

Lady Gaga emotioneel na stilleggen show door storm: "Ik weet niet wat ik had gedaan als er iemand iets was overkomen"
Lady Gaga (36) reageert erg emotioneel op het abrupt beëindigen van haar show in Miama, Florida. Het was haar laatste optreden van haar tour in het Miama's Hard Rock Stadium met maar liefst 65.000 fans. Tijdens de show kreeg de zangeres het advies om de show te stoppen door het stormweer. Op Instagram deelde ze hoeveel pijn het deed om de show niet af te ronden, maar dat ze niemand in gevaar wou brengen. "De regen was intussen gestopt, maar de bliksem sloeg vlakbij ons in", klinkt het erg aangedaan. "Bedankt om naar de show te komen en veilig thuis!"
Lees verder

Biden zegt dat "Covid-pandemie voorbij is", ondanks honderden doden per dag in de VS
Amerikaanse president Joe Biden heeft in een interview deze zondag gezegd dat "de pandemie voorbij is", hoewel hij toegaf dat "we nog steeds een probleem hebben met Covid". De VS blijven dan ook worstelen met coronavirusinfecties waaraan dagelijks honderden Amerikanen overlijden.
Lees verder

'Superpooier' verhuurde kamers in Gent en omstreken aan 4000 euro per maand: "Prostituees uit Polen, Venezuela, Spanje, Rusland, China, Brazilië en Paraguay"
Een 43-jarige man riskeert een celstraf van drie jaar en een gigantische boete van 128.000 euro. Samen met zijn toenmalige partner zou hij tientallen kamers in Gent en omstreken illegaal verhuurd hebben aan prostituees. Ook hield hij de agenda's bij van de vrouwen, die wekelijks 490 euro moesten neerleggen voor hun kamer. Zelf ontkent hij schuldig te zijn aan misbruik van prostitutie.
Lees verder

Ziekteverzuim in bedrijven deze zomer een derde hoger dan vorig jaar
Het kort ziekteverzuim lag in de maanden juli en augustus ongeveer een derde hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat meldt professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis (KU Leuven-IDEWE) op basis van cijfers van HR-dienstenbedrijf Acerta.
Lees verder

Isa uit 'Down the Road': "Ik wil graag nog zelfstandiger worden en m'n eigen zaakjes regelen"
De vlotte Isa Humblet (22) uit Maastricht valt op in het nieuwe seizoen van 'Down the Road', het Eén-programma waarin Dieter Coppens en begeleidster Saar op reis gaan met jongeren met het syndroom van Down. Isa is niet alleen de jongste van het bonte gezelschap, ze is ook de allereerste Nederlandse deelneemster. Eentje die een speciale band met Simon ontwikkelde. "Hij heeft een goeie smaak wat muziek betreft: net als ik houdt hij van Niels Destadsbader."
Lees verder

China hekelt Bidens uitspraak over militaire hulp aan Taiwan
China hekelt de recente uitspraak die de Amerikaanse president Joe Biden deed over Taiwan. Hij zei in een interview met '60 Minutes' dat Amerikaanse troepen Taiwan zouden verdedigen in het geval van een Chinese invasie, terwijl dat in strijd is met het officiële beleid van de Verenigde Staten.
Lees verder

"Als stadsgids moet ik 7/7 werken voor een leefbaar loon": Heidi Luyckx (46) koos voor een nieuwe carrière na een burn-out
Een zware burn-out gaf Heidi Luyckx (46) het laatste zetje om haar droomcarrière na te jagen: stadsgids in Antwerpen worden. Met ondersteuning van het Starterslabo (VDAB) vult de voormalige grafisch vormgeefster voor het eerst haar zomerdagen in de toeristische sector. Voor ons maakt Heidi de rekening op: "Het is best een uitdaging om als zelfstandig gids een leefbaar loon bij elkaar te sprokkelen."
Lees verder

Chiptekort kost Europese auto-industrie 100 miljard euro
Het tekort aan computerchips heeft de Europese auto-industrie vorig en dit jaar bijna 100 miljard euro gekost, zo becijferde kredietverzekeraar Allianz Trade.
Lees verder

Meerdaagse staking op komst bij RTBF
Bij de Franstalige openbare omroep RTBF hebben de vakbonden het personeel opgeroepen om van 23 tot 27 september het werk neer te leggen. Ze protesteren hiermee tegen wat ze "de verdwijning van het statuut" noemen. Dat heeft vakbondsman Bernard Gabus van de IRW-CGSP, de Waalse interregionale van ACOD, maandag bevestigd.
Lees verder

Een pijnlijk slippertje: Kate Winslet naar ziekenhuis na val op filmset
'Titanic'-ster Kate Winslet (46) is volop bezig met het draaien van haar nieuwe film 'Lee' in Kroatië. Hier liep het volgens 'Metro' echter grondig mis. Ze gleed uit op de filmset van de prent en werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees verder

Volkswagen wil tot liefst 9,4 miljard euro ophalen met beursgang Porsche
De Duitse sportwagenbouwer Porsche wil op 29 september naar de beurs gaan. De Volkswagen-dochter wil dan een deel van haar preferente aandelen voor vrije handel aanbieden op de financiële markt. Dat hebben de raad van bestuur en de raad van commissarissen van het VW-concern zondagavond beslist.
Lees verder