Doorgaan naar hoofdcontent

Bruggeling Ralph (23) verkoopt miljoenenvilla’s in het mondaine Marbella: “Als je het met voetbal vergelijkt, spe...

HLN
Bruggeling Ralph (23) verkoopt miljoenenvilla's in het mondaine Marbella: "Als je het met voetbal vergelijkt, spelen wij in de Champions League"
Hij is amper 23 jaar, maar mag nu al de rijken der aarde aan hun droomwoning helpen. Bruggeling Ralph Beuselinck verhuisde tijdens de coronacrisis naar het Zuid-Spaanse Marbella en brengt er luxueuze miljoenenvilla's aan de man. In Costa Belgica op VTM 2 toont hij zijn verkoopkunsten. "Mensen die denken dat ik het in de schoot geworpen kreeg, vergissen zich."
Lees verder

Gert Verhulst praat voor het eerst na rel 'De Tafel van Vier': "Ik wil niet de Trump van de talkshows worden, hé"
INTERVIEW - Het was géén opgezet spel van Gert Verhulst (54) om z'n talkshow als een raket te lanceren, maar wél een inschattingsfout, dat 'n-woord' op antenne. "Ik ben geen onmens hé. Waarom zou ik bewust iets doen waarvan ik weet dat mensen nadien huilend in hun bed liggen? Maar ik vind wél dat tv de realiteit moet weerspiegelen en dat je het kind bij naam moet noemen. Als ik in de coulissen andere praat hoor dan op tv denk ik: wat een hypocriet gedoe."
Lees verder

Yves Segers bekent sappige 'Tien Om Te Zien'-roddel: "Ja, er is wat gefriemeld achter de schermen"
Hoe wild ging het er destijds aan toe achter de schermen bij 'Tien om te Zien'? Dat checken wij bij Yves Seghers, de zanger van Toast en de megahit 'Ik schreeuw het van de daken'. Die bekent meteen dat hij na een opname wel eens is blijven slapen bij Christoff. "Maar kinderen zijn daar niet van gekomen", vertelt hij aan Jarne. Na Toast startte Yves een solocarrière. Binnenkort viert hij dat hij dertig jaar op de planken staat.
Lees verder

Student Martin (21) sterft bij ongeval aan het spoor in Italië: "Hij wist niet dat er nog een tweede trein op komst was, de klap moet enorm geweest zijn"
"Was het zelfmoord? Hebben we signalen gemist? Dat spookte door ons hoofd toen we richting Rimini reden. De politie verzekerde ons echter meteen dat het om een ongeval ging. Dat en het feit dat hij niet geleden heeft, geeft ons een beetje troost." Olivier en Laurence, de ouders van Martin Michel-Halbrecq (23) uit Estinnes, zijn net thuis van een trip naar Italië die geen enkele ouder wil maken. De reis van hun zoon met zes vrienden eindigde er vorige week in een drama.
Lees verder

Student Martin (21) sterft bij ongeval op het spoor in Italië: "Hij wist niet dat er nog een tweede trein op komst was, de klap moet enorm geweest zijn"
"Was het zelfmoord? Hebben we signalen gemist? Dat spookte door ons hoofd toen we richting Rimini reden. De politie verzekerde ons echter meteen dat het om een ongeval ging. Dat en het feit dat hij niet geleden heeft, geeft ons een beetje troost." Olivier en Laurence, de ouders van Martin Michel-Halbrecq (23) uit Estinnes, zijn net thuis van een trip naar Italië die geen enkele ouder wil maken. De reis van hun zoon met zes vrienden eindigde er vorige week in een drama.
Lees verder

LIVE. Kist van koningin Elizabeth vertrekt vandaag naar Edinburgh
Het Verenigd Koninkrijk is ondergedompeld in rouw sinds Queen Elizabeth II donderdagmiddag overleed. Haar zoon Charles werd zaterdag formeel uitgeroepen tot koning Charles III tijdens een historische ceremonie in St James's Palace in London. Daarna legde hij de eed af en volgde trompetgeschal vanop het balkon. De begrafenis van de Queen staat gepland voor maandag 19 september. Vandaag vertrekt de kist richting Edinburgh. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
Lees verder

Buitenlandse pers ziet Remco Evenepoel "indrukwekkend eenvoudig" standhouden: "Hij heeft geleerd kalm te blijven op de lastige momenten"
Remco Evenepoel wordt zonder ongelukken de eerste Belgische winnaar van een grote ronde sinds 1978. Dat is ook de buitenlandse pers niet ontgaan. "Een paar jaar geleden leek hij hier nochtans niet voor bestemd, niemand had deze metamorfose verwacht."
Lees verder

"Door de menopauze sloegen mijn hormonen op hol, waardoor ik niet goed in mijn vel zat": Wendy Van Wanten over de korte breuk met Frans
Wendy Van Wanten (62) is tegenwoordig weer overal. Als ze niet op de planken staat met Jacky Lafon, dan speelt ze solo de zalen plat. Ook op privévlak loopt alles gesmeerd. Aan 'Story' vertelt Wendy over haar 'rolletje' en over haar échte persoonlijkheid als Iris, of ze zich ooit aan botox zou wagen en over de ellenlange verloving met 'haar' Frans. Al jaren vormen ze een sterk koppel, dat zelfs uit hun diepste dal kon klimmen. "Natuurlijk zullen we in de toekomst nog moeilijke situaties meemaken, maar de liefde overwint altijd."
Lees verder

Moet je een studentenkot apart verzekeren?
Binnenkort gaan de lessen in de hogeschool en universiteit weer van start en studenten trekken dan naar hun kot. Velen onder hen vergeten echter de verzekering voor hun kot in orde te brengen. Hoe zit dat precies in elkaar? Moet je een studentenkot apart verzekeren? Independer.be maakt je wegwijs.
Lees verder

Kerncentrale Zaporizja is volledig stilgelegd
De werkzaamheden in de kerncentrale in het Oekraïense Zaporizja zijn volledig gestopt, meldt Energoatom, het staatsagentschap dat verantwoordelijk is voor de kerncentrale. Het agentschap meldt dat het ook de zesde unit van de centrale heeft losgekoppeld van het energienetwerk.
Lees verder

"Een jaar geleden had ik dit nooit gedacht": Nederlandse singer-songwriter MEAU pakt 'Tien Om Te Zien' in
Ze was nog maar nét afgestudeerd, of ze stond al in de hitlijsten met 'Dat heb jij gedaan'. De Nederlandse Meau Hewitt (22) wist met haar liedje over een toxische relatie heel wat harten te raken, en zag dat succes verzilverd met een goedgevulde concertagenda. Met nieuwe single 'Blijven rijden' hoopt ze op dat elan verder te gaan. "Door mijn eerdere succes hebben mensen nu bepaalde verwachtingen."
Lees verder

'Baby Yoda' is terug: Disney lanceert trailer voor langverwacht 3de seizoen van 'The Mandolorian'
Fans van de kleine alien Grogu - in de volksmond ook wel bekend als 'Baby Yoda' - moeten niet veel langer meer op hun honger blijven zitten. Disney gaf zopas de trailer van het derde seizoen van 'The Mandolorian' vrij. Daarin is te zien hoe de Mandolorian en Grogu hun vader en zoon-band verder opbouwen.
Lees verder

"Ze is nu bij opa": de aandoenlijke reactie van kleine prins Louis op overlijden van zijn overgrootmoeder
De Queen is overleden. En hoewel de hele wereld rouwt, is de impact toch het grootst voor haar familie. Zeker voor haar jonge achterkleinkinderen: George, Charlotte en Louis. De kinderen van prins William zijn intussen op de hoogte van het feit dat 'Grannie' er niet meer is. Vooral de kleine prins Louis had daarop een hartverwarmende reactie.
Lees verder

LIVE VUELTA. Nog één criterium door Madrid, daarna feest voor Remco Evenepoel: het parcours van de slotrit
De Vuelta maakt zich op voor de blijde intrede van Remco Evenepoel in Madrid. Onze landgenoot is de eerste Belg sinds 1978 die straks een grote ronde wint. De vlakke slotrit van Las Rozas naar Madrid is niet meer dan een veredeld criterium.
Lees verder

Onze F1-watcher legt uit waarom Max Verstappen niet rouwig is om afgesprongen deal tussen Porsche en Red Bull
Max Verstappen en de zijnen kunnen op beide oren slapen. Alles blijft bij het oude. Geen Duitse managers die het straks eens komen uitleggen. Welkom slangenkuil 'Formule 1': onze F1-watcher legt uit waarom de grote deal tussen Porsche en Red Bull niet doorgaat.
Lees verder

VIDEO. Uitbater parenclub moet soms ingrijpen: "Mannen die hun condoom uitdoen, smijten we eruit"
In de HLN Original De Wereld van Nanoe bezoekt Only Fans-ster Nanoe Vaesen de grootste parenclub van het land Eroxx in Balen. In de aflevering die je hierboven integraal kan zien, ontdekt Nanoe wat er voor en achter de schermen van de club gebeurt. Ze leert daarbij ook dat vrouwen bijna nooit lastig gevallen worden: "een nee is een nee". Al geeft uitbater Bart Jacobs, in het videofragmennt hieronder, toe dat er af en toe moet worden ingegrepen..
Lees verder

Ten huize van Romy (39) en Niels (30) uit 'The Sky is the Limit': "De juiste vibes dankzij container vol spullen uit Ibiza"
Elke week bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt een inspirerend interieur met dito bewoners. Afgelopen week waren Romy Biscop (39) en Niels Lagrange (30) op huizenjacht in 'Costa Belgica' (VTM). Voorlopig zonder succes, maar in hun nieuwbouwvilla in Westerlo wanen ze zich sowieso al in het zonnige zuiden. "Op Ibiza vonden we een winkel met spullen die 100 procent ons ding zijn."
Lees verder

Loredana Falone (34) vertelt over haar hecht gezin met Matteo Simoni. "Hij kan de hele dag op de zetel liggen, ik niet"
Ontwerpster Loredana Falone zit niet stil: binnenkort brengt ze haar tweede capsulecollectie met CKS uit. Zelfs 's weekends heeft ze het graag druk — iets waar haar geliefde, acteur Matteo Simoni, haar niet in evenaart. Niet erg. Zij, Matteo en hun dochtertje Gulia passen moeiteloos toch als puzzelstukjes ineen. "We zijn streng op onze tijd samen als koppel."
Lees verder

Fransman rijdt op N58 tegen signalisatie die ongevallen moet vermijden en gaat op de loop
De bestuurder van een VW Golf met Franse nummerplaat heeft zondagmorgen stevige brokken gemaakt langs de N58 in Rekkem. De man raakte gewond maar belde na het ongeval een vriend die hem kwam ophalen. De politie probeert hem nu te identificeren.
Lees verder

Kunstenaar brengt 1.000 kilo ijs naar IJslandse bergtop: "Niet op gerekend dat het ijs zo snel zou smelten, al maakt het mijn performance nóg absurder"
Floris Boccanegra heeft in IJsland z'n kunstperformance 'Debt' voltooid. Zeven tot acht keer per dag stapte de jonge Roeselarenaar een week lang met twintig kilo ijs op z'n rug de Ok-vulkaan op, op 1.198 meter hoogte. Eigenlijk had er nu één ton ijs moeten liggen op de top, waarmee de kunstenaar de klimaatverandering aan wou kaarten. Ironisch genoeg smolt het ijs daarvoor te snel weg.
Lees verder