Doorgaan naar hoofdcontent

Brugge: Stad Brugge en Stad Gent rollen project ‘LODE’ uit: hoe meer, maar ook hoe beter gebruikmaken van open data?

Stad Brugge en Stad Gent rollen project 'LODE' uit: hoe meer, maar ook hoe beter gebruikmaken van open data?
Open data maken het leven makkelijker. Dat is niet alleen bedoeld voor de burger, maar ook voor de lokale ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden.
Lees verder

Krijg sneller je herfstbooster via inschrijving op Qvax
Iedereen die 18+ is en waarvan het 3 maand geleden is dat ze een COVID vaccin kregen mogen zich daarop aanmelden. Aanmelden via Qvax is op dit moment de snelste manier om gevaccineerd te worden.
Lees verder

Update werf Mariabrug – Mariastraat – Onze-Lieve-Vrouwekerkhof-Zuid
Binnenkort start de bouw van een pompstation naast de Onze-Lieve-Vrouwekerk. De archeologische opgravingen zijn afgerond en de put, waarin het onderzoek plaatsvond, is volledig opgevuld.
Lees verder

VOKA Open Bedrijvendag op 2 oktober: Hotspot Brugge
Op de eerste zondag van oktober staan Brugse bedrijven in de kijker en ervaar je wat er op economisch vlak te beleven valt in onze stad.
Lees verder

Boek 'De groene parels van Assebroek en Sint-Kruis' voorgesteld
Het boekje wordt gratis aangeboden bij de Kinderboerderij, het Natuurcentrum Beisbroek, Hoeve Hangerijn, de openbare bibliotheken, In&Uit en het Huis van de Bruggeling.
Lees verder

Ben jij de volgende Tuincoach?
Stad Brugge wil zijn inwoners motiveren om te kiezen voor een ecologische tuin en start daarom in samenwerking met het Regionaal Landschap Houtland & Polders en Vlaco vzw het project Tuincoaches.
Lees verder

Publieke schaaktafels in het Baron Ruzettepark
Ook in het koning Albert I-park worden drie tafels geplaatst naast het wandelpad richting Concertgebouw. Dit gebeurt van zodra de groenaanleg af is, wat voor de eerste helft van december gepland is.
Lees verder