Doorgaan naar hoofdcontent

'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

HLN
'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes"
Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van 'The Voice van Vlaanderen' kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van 'Billie vs Benjamin'. De serie die draait rond een 'rechtse zak' en 'linkse trut' was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.
Lees verder

Kernkabinet vat begrotingsconclaaf aan: tekort kan oplopen tot 23 miljard euro
Het kernkabinet van de federale regering zit sinds vrijdagmiddag in conclaaf bijeen. Het hele weekend lang buigen de topministers van de federale regering zich over de opmaak van de begroting voor 2023 én 2024. Voor de grote beslissingen is het wellicht - traditiegetrouw - uitkijken naar komend weekend, wanneer de deadline van de state of the union in de Kamer dichterbij komt.
Lees verder

Beelden tonen hoe dode vinvis voor strand van Nieuwpoort dobbert
Voor de kust drijft momenteel een dode walvis in de Noordzee. "Het gaat om een gewone vinvis", zegt marinebioloog Francis Kerckhof van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN). "We bekijken waar en wanner het kadaver zal aanspoelen."
Lees verder

Kadaver van vinvis op drift voor Belgische kust: "Kan gevaar vormen voor scheepvaart"
Voor de kust van Nieuwpoort drijft momenteel een dode walvis in de Noordzee. "Het gaat om een gewone vinvis", zegt marinebioloog Francis Kerckhof van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen (KBIN). "We bekijken waar en wanneer het kadaver zal aanspoelen."
Lees verder

Prins Harry en Meghan stellen Netflixreeks uit: uit respect voor de Queen of is er meer aan de hand?
Voorlopig is het wachten op de komende Netflixdocuserie van de hertog en hertogin van Sussex. Volgens 'Page Six' willen ze de releasedatum uitstellen. Het overlijden van de Queen zit hier zeker voor iets tussen, maar bronnen melden dat ze ook nog willen sleutelen aan bepaalde uitspraken over de kersverse koning Charles III en koningin-gemalin Camilla.
Lees verder

Siberische autoriteiten geven schapen aan families van reservisten
In de Siberische regio Tuva krijgen familieleden van reservisten die zijn opgeroepen voor de oorlog in Oekraïne een kleine troost, namelijk een schaap. Verder krijgen ze ook meel, aardappelen en kool, meldt het Russische oppositieportaal Medusa, op gezag van Landbouwminister Sergei Ondar.
Lees verder

Zelensky vraagt versnelde toetreding tot NAVO aan: "Klaar voor onderhandelingen, maar dan wel met andere Russische president"
Oekraïne gaat formeel "een versnelde toetreding tot de NAVO" aanvragen. Dat liet de Oekraïense president Volodymyr Zelensky weten na de toespraak die Vladimir Poetin gehouden had. De Russische president kondigde daarin de annexatie van de bezette Oekraïense regio's Loehansk, Donetsk, Cherson en Zaporizja aan. "Oekraïne is klaar voor onderhandelingen, maar dan wel met een andere Russische president", liet Zelensky optekenen.
Lees verder

Koning Filip geeft zoon Gabriël zijn blauwe muts
Prins Gabriël (19) is nu ook écht militair. Uit handen van zijn vader koning Filip kreeg hij zijn blauwe muts, die hij tijdens zijn legeropleiding mag dragen. Hij volgt daarmee het voorbeeld van zijn zus prinses Elisabeth.
Lees verder

4 redenen waarom de herfst het seizoen is van de stomende seks. "Hét moment om zwanger te worden"
Herfst. Dat is vallende bladeren, candle light dinners en pompoensoep. Maar volgens verschillende onderzoeken is het ook het seizoen van seks. Zelfs de geur van pompoen zou seksueel verlangen kunnen opwekken bij mannen. Dat belooft een natte herfst te worden.
Lees verder

Volgens de wetenschap is de herfst hét seizoen van de stomende seks
Herfst. Dat is vallende bladeren, candle light dinners en pompoensoep. Maar volgens verschillende onderzoeken is het ook het seizoen van seks. Zelfs de geur van pompoen zou seksueel verlangen kunnen opwekken bij mannen. Dat belooft een natte herfst te worden.
Lees verder

Kan je weigeren een hoger voorschotbedrag te betalen? De 100 meest gestelde vragen over energie: dit is alles wat u wil weten over uw energiefactuur
Het HLN Energiepanel beantwoordde vandaag 6 uur lang live uw energievragen. Meer dan 200.000 mensen volgden onze livestream op de voet. Onze 7 experts kregen meer dan 5.000 vragen, waaronder uiteraard heel wat vragen over de energiefactuur. De meest gestelde en opvallendste vragen én antwoorden over dat specifiek onderwerp leest u hieronder.
Lees verder

FSMA licht parket in over mogelijke marktmanipulatie door Nyrstar
Beurswaakhond FSMA startte in 2019 een administratiefrechtelijk onderzoek naar de informatieverstrekking door de beursgenoteerde zinkgroep Nyrstar, na een waarschuwing omdat de aandeelhouders over onvoldoende informatie beschikten om de jaarrekeningen goed te keuren.
Lees verder

LIVE F1. Carlos Sainz snelste in tweede oefensessie in Singapore
In Singapore kan Max Verstappen zijn wereldtitel in de Formule 1 verlengen. Maar dan moet het al erg meezitten, dus rekent de Nederlander er niet op. "Het lijkt me een beetje onrealistisch." Wat zijn de scenario's? Volg de aanloop, kwalificaties en race zelf in onderstaande liveblog.
Lees verder

Regering voert vaccinatieverlof opnieuw in
De federale regering voert opnieuw het vaccinatieverlof in voor werknemers die zich tijdens de werkuren laten inenten tegen het coronavirus. De ministerraad heeft daarvoor een wetsontwerp van minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) goedgekeurd.
Lees verder

CELEB 24/7. David Beckham neemt ijsbad en deze ster verscheen exact zestien jaar geleden in 'Hannah Montana'
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Recente regen doet Vlaams grondwater licht stijgen
De neerslag van de afgelopen dagen zorgt voor een voorzichtig herstel van de debieten en waterpeilen van de onbevaarbare waterlopen en waterwegen. De grondwaterstanden zijn wel licht gestegen. De situatie is licht verbeterd ten opzichte van 10 dagen geleden, maar de grondwaterstanden zijn zeker nog niet op een normaal niveau voor deze tijd van het jaar, meldt de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) op zijn website.
Lees verder

RECENSIE. '2DEZIT': "Onder alle drank, drugs en seks heeft de reeks ook iets lieflijk en Vlaams naïef"
Kotreeksen zitten in de lift. Deze week pakte GoPlay uit met de docusoap 'NOW WHAT', waarin de eerste onzekere stappen van Vlaamse studenten in het kotleven worden gevolgd. Voor de volledig fictieve en meer gedramatiseerde feiten kunt u vanaf nu ook afstemmen op Streamz. In '2DEZIT' wordt een hip 'Euphoria'-neonlicht geschenen op het Vlaamse kotleven en de verlokkingen en drama's die dat anno vandaag met zich meebrengt. Met andere woorden: veel in de boeken duikt men in deze reeks niet. In bed daarentegen, des te meer. Of deze Streamz Original iets voor u is? Of u liever niet wilt weten wat uw kinderen zoal uitspoken op uw kosten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
Lees verder

Bekijk hier de nieuwste K3-clip 'Vleugels': "Net als een K3-hemel"
"Jij staat aan de rand, maar je bent niet bang", begint het nieuwste K3-nummer 'Vleugels'. Opgedragen aan hun moedige fans, lanceert het drietal nu ook een bijbehorende clip. "Net als een K3-hemel", beschrijven Hanne, Marthe en Julia de beelden bij de dromerige tonen.
Lees verder

Carl Devos. "Zal CD&V ooit weten wie ze is, vooraleer niemand nog in dat antwoord geïnteresseerd is?"
Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.
Lees verder

K3 lanceert nieuwe clip 'Vleugels', hoogzwangere Hanne danst nog vlotjes mee
"Jij staat aan de rand, maar je bent niet bang", begint het nieuwste K3-nummer 'Vleugels'. Opgedragen aan hun moedige fans, lanceert het drietal nu ook een bijbehorende clip. "Net als een K3-hemel", beschrijven Hanne, Marthe en Julia de beelden bij de dromerige tonen. Opvallend: de hoogzwangere Hanne danst nog vlotjes mee met haar collega's.
Lees verder