Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 22 september 2022

Bens (40) vrouw is dominant: “Als zij zin heeft, móét ik presteren. Dat lukt nu nog alleen als ik pillen neem”

HLN
Bens (40) vrouw is dominant: "Als zij zin heeft, móét ik presteren. Dat lukt nu nog alleen als ik pillen neem"
Jill (39) en Ben (40) zijn tien jaar samen, maar Jill is heel dominant en soms zelfs agressief. Zij zegt Ben wat hij moet doen, wanneer hij het moet doen, verbiedt hem vrouwelijke vrienden te hebben en eist seks wanneer zij zin heeft. "Maar ik krijg erectieproblemen van de spanningen", getuigt Ben. Wat doe je als je partner altijd zijn of haar wil doordrijft, al dan niet met geweld? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies. "Discussies in een relatie gaan vaak om macht."
Lees verder

Wout van Aert en Remco Evenepoel: "Of we kunnen bevestigen dat we zullen samenwerken? Yes we do!"
"Jullie doen precies alsof wij moeten trouwen?" De persconferentie is halfweg: Remco Evenepoel en Wout van Aert schieten een tweede keer samen in de lach. Komen de Belgische kopmannen zondag even goed overeen op de fiets? "Laat de andere landen maar denken dat het niet zo is, wij weten beter."
Lees verder

Woord voor woord, de persconferentie van onze kopmannen Wout van Aert en Remco Evenepoel: "Of we gaan samenrijden? Yes we do"
"Jullie doen precies alsof wij moeten trouwen?" De persconferentie is halfweg: Remco Evenepoel en Wout van Aert schieten een tweede keer samen in de lach. Komen de Belgische kopmannen zondag even goed overeen op de fiets? "Laat de andere landen maar denken dat het niet zo is, wij weten beter."
Lees verder

Eerste beelden opgedoken van dienstplichtigen die afscheid nemen van hun families in Rusland
Er zijn eerste beelden opgedoken van dienstplichtigen die afscheid nemen van hun families in Rusland, amper een dag nadat president Vladimir Poetin een gedeeltelijke mobilisatie afkondigde. Het leger kan nu zo'n 300.000 reservisten oproepen om te gaan strijden in Oekraïne.
Lees verder

Doodsbange passagiers zien water door cruiseschip stromen
Wanneer ze tijdens een cruise water door de gangen ziet stromen, vreest Adrienne Walk (34) dat ze gaat verdrinken. "Tien minuten lang dacht ik dat we op zee zouden sterven - zo'n moment waarop je leven voorbijflitst voor je ogen", vertelt de Texaanse uit Austin. "Ik had visioenen waarin we ronddobberen in de oceaan totdat iemand ons komt redden, zoals in 'Titanic'."
Lees verder

ANALYSE. Poetin is geen rat, al laat hij ons dat graag geloven. Eigenlijk maakt hij dreigementen zelden waar
Als we Rusland in het nauw drijven, riskeren we een kernoorlog — zo valt er vaak te horen. Want Poetin krabbelt nooit terug. "Maar dat is een mythe", stellen twee kenners. "Poetin is niet de rat die hij als kind najaagde, maar die hem toen een levensles leerde."
Lees verder

LIVE WK WIELRENNEN. Zigzaggen en hulp van de auto: zo steil is de Mount Pleasant - Annemiek van Vleuten traint mee ondanks breukje in elleboog
Met de Mixed Team Relay kwam gisteren een einde aan de tijdritdisciplines op dit WK wielrennen. Vanaf nu is het aan de wegritten, te beginnen morgen met de wegrit bij de mannen junioren (start om 0.30u Belgische tijd) en de beloften (start om 5u Belgische tijd). Wout van Aert en Remco Evenepoel spraken deze morgen met de pers, en ook een aantal van hun concurrenten doen dat nog vandaag. Volg alles rond het WK wielrennen hier LIVE!
Lees verder

Zeventien doden in Iran bij protesten na dood Mahsa Amini (22)
Bij protesten naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini zijn in Iran nu al zeventien doden gevallen. Dat blijkt uit een nieuwe balans die donderdag verspreid werd op de staatstelevisie. De slachtoffers zijn manifestanten en leden van de veiligheidsdiensten.
Lees verder

Mama van twee naar assisen voor moord op pasgeboren baby: "Hopen eindelijk antwoorden te krijgen"
Een mama (27) uit Limburg die haar pasgeboren baby doodde, moet zich wellicht volgend jaar verantwoorden voor het hof van assisen. Ze raakte in 2018 ongewenst zwanger van haar toenmalige ex-vriend en ging weer bij haar vader inwonen, maar niemand merkte haar geheime zwangerschap op. Ze doodde haar kind vlak na de bevalling in de badkamer. Het onderzoek is nu afgerond en doorgestuurd naar de Kamer van Inbeschuldigingstelling, waarna assisen zal volgen.
Lees verder

Seks, zotte feestjes en een roze dildo: bekijk hier exclusief de eerste trailer van 'Zillion'
Noteer 26 oktober met stip in uw agenda, want dan verschijnt de langverwachte film 'Zillion' in de bioscoopzalen. Uit de trailer, die donderdag gelost is, blijkt alvast dat de cinemabezoeker een dolle rit wacht, vol exuberante feestjes en drugs in alle soorten en maten. 'Zillion' vertelt het verhaal van de op- en ondergang van discotheekuitbater Frank Verstraeten. De computernerd uit Meise, die het schopte tot koning van het Antwerpse nachtleven, wordt vertolkt door nieuwkomer Jonas Vermeulen. Andere glansrollen zijn er voor Barbara Sarafian, Charlotte Timmers, Geert Van Rampelberg en uiteraard Matteo Simoni. De Limburger kruipt in de huid van pornoregisseur Dennis Black Magic, en dat doet hij met verve, zo blijkt uit de trailer. De passage waarin hij een roze dildo keurt, is wat ons betreft nu al legendarisch.
Lees verder

Weer twee Nederlanders opgepakt na nieuwe aanslagen in drugsmilieu
Afgelopen dagen zijn opnieuw twee aanslagen gepleegd op woningen in Berchem en Rumst. In Berchem was opnieuw de woning in de Deken De Winterstraat het doelwit. In Rumst gooiden onbekenden stenen door een raam in de Visserstraat. Twee verdachten zijn opgepakt. De link met het drugsmilieu ligt voor de hand.
Lees verder

Vooruit vraagt nog maar eens basispakket elektriciteit voor elk gezin: korting van 123 euro per jaar
Oppositiepartij Vooruit heeft de Vlaamse regering opnieuw opgeroepen een basispakket elektriciteit voor elk gezin in te voeren. Het maakt deel uit van een becijferd plan dat de socialisten donderdag hebben voorgesteld. Vrijdag komt de Vlaamse regering samen om de begroting af te kloppen. Er wordt verwacht dat er dan ook maatregelen worden afgesproken om de stijgende energiefacturen te temperen.
Lees verder

Tesla roept 1,1 miljoen auto's terug in VS om probleem met ramen
Tesla roept in de Verenigde Staten bijna 1,1 miljoen auto's terug wegens een probleem met de elektrische ramen. De beveiliging van de autoruiten tegen beklemming werkt niet altijd goed, waardoor bestuurders en bijrijders kans op letsel lopen.
Lees verder

"Die verhoogde dotaties vallen niet in goede aarde": krijgt boegeroep naar Nederlandse royals nog een staartje?
Het protest tijdens Prinsjesdag in Nederland zindert nog steeds na. Toen de koninklijke familie in de Glazen Koets door de straten van Den Haag trok en op het paleisbalkon verscheen, zwaaiden mensen met omgekeerde vlaggen, klonk er boegeroep en werd Willem-Alexander uitgemaakt voor 'landverrader'. "Dit gaat echt veel te ver", vindt royaltykenner Justine Marcella, die voor ons het gebeuren analyseerde. Zij legt uit waar de woede vandaan komt en welke impact het heeft op de royals en de monarchie. "Willem-Alexander had van zijn dotatie kunnen afzien, net zoals zijn dochter."
Lees verder

Belgische beloften en junioren komen met ambitie aan de start: "Hebben ploeg om wereldtitel te pakken"
Vrijdagochtend om vijf uur Belgische tijd beginnen de beloften hun WK wielrennen van 169,8 kilometer. Onze landgenoten komen met ambitie aan de start. "Met Lennert Van Eetvelt hebben we een van de topfavorieten in onze rangen."
Lees verder

Harry Styles in tranen door spandoek in Madison Square Graden: "Dit was nooit gelukt zonder jullie"
Harry Styles (28) kreeg het moeilijk wanneer hij zijn eigen naam zag hangen in Madison Square Garden in New York. De zanger speelde vijftien uitverkochte shows na elkaar in de arena. Op het einde van het laatste optreden werd hij verrast met zijn eigen spandoek in The Garden. Zo'n doek krijgen normaal enkel atleten. Naast Elton John (75) en 'Phish' is hij de enige artiest dit dat op zijn naam heeft staan. "Dit is krankzinnig", klinkt het emotioneel.
Lees verder

Instagram werkt aan filter die naaktfoto's en andere ongewenste berichten automatisch blokkeert
Binnenkort zullen gebruikers van Instagram geen ongewenste beelden meer te zien krijgen in hun DM's. Het platform werkt namelijk aan een nieuwe functie waarmee het naaktfoto's in persoonlijke chatberichten automatisch kan blokkeren.
Lees verder

Ook Noorse pers ontdekt Antonio Nusa en legt hem op de rooster: "3 coaches op korte tijd, dat was goed voor mij"
In z'n thuisland wordt de parallel al voorzichtig getrokken met een ander Noors goudhaantje. Antonio Nusa (17) heeft zichzelf op de kaart gezet met die goal tegen Porto. Hij vertelt aan de Noorse pers over zijn ontwikkeling bij Club, en z'n inspiratiebron. "Als je hem bezig ziet, dan weet je dat alles mogelijk is."
Lees verder

LIVE RODE DUIVELS. Alvast geen Boyata, dit zijn de verwachte opstellingen - De Bilde: "Kunnen ons geen puntenverlies veroorloven"
Vanavond spelen de Rode Duivels hun vijfde groepsmatch in de Nations League. Tegenstander op de Heizel is Wales. De officiële uitzwaaimatch ook voor het WK in Qatar. In onderstaande liveblog volgt u de aanloop en uiteraard de wedstrijd zelf op de voet. De match is LIVE te bekijken op VTM, de uitzending start om 20.25u.
Lees verder

Dan toch geslaagde tanktest voor maanraket, lancering ten vroegste 27 september
Op Cape Canaveral in Florida is woensdag een tweede test op één dag om de machtige SLS-draagraket met brandstof te vullen geslaagd. Dat heeft het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA meegedeeld.
Lees verder