Doorgaan naar hoofdcontent

Alexandra over eerste ervaring als erotische masseuse: “Na mijn eerste klant wilde ik ermee stoppen”

HLN
Alexandra over eerste ervaring als erotische masseuse: "Na mijn eerste klant wilde ik ermee stoppen"
In de HLN-Original 'De Wereld van Nanoe', die je hierboven kan zien, krijgt OnlyFans-ster Nanoe Vaesen een blik achter de schermen van het erotisch massagesalon van Alexandra Moreels. Alexandra vertelt ook openhartig over haar eerste ervaring met erotische massages. "Die klant was heel heftig en ging over de grens", klinkt het. Bekijk hieronder haar getuigenis.
Lees verder

Brand in ziekenhuis Maria Middelares na brandstichting in isolatiebox onder controle: 1 dode, 'noodspoed' in tenten, veiligheid patiënten gegarandeerd
In het Gentse ziekenhuis AZ Maria Middelares is deze ochtend rond zes uur brand uitgebroken. Een patiënt stichtte brand in een isolatiebox op de spoedafdeling. Er is één dode gemeld. Wie spoedeisende hulp nodig heeft, gaat voorlopig beter naar een ander ziekenhuis.
Lees verder

Patiënt komt om het leven na brand op spoeddienst in Gents ziekenhuis: rampenplan treedt in werking
In het Gentse ziekenhuis AZ Maria Middelares is deze ochtend rond zes uur brand uitgebroken. Een patiënt zou brand gesticht hebben in een isolatiebox op de spoedafdeling. Er is één dode gemeld. Wie spoedeisende hulp nodig heeft, gaat voorlopig beter naar een ander ziekenhuis.
Lees verder

NAVO belooft Oekraïne te steunen "zolang het duurt"
De westerse militaire steun maakt een cruciaal verschil in de Russische oorlog tegen Oekraïne, zo beweerden verschillende functionarissen tijdens een bijeenkomst van het Militair Comité van de NAVO in Estland.
Lees verder

Fransen als bij wonder amper lichtgewond na crash tegen elektriciteitspaal
In de Wittemolenstraat in Moorsele crashten zaterdagavond twee Fransen met hun voertuig tegen een elektriciteitspaal. De klap was bijzonder hevig. Beide inzittenden werden als bij wonder bij bewustzijn en slechts lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
Lees verder

Moskou voert aanvallen op civiele doelen op, zegt Brits ministerie
Volgens de Britse inlichtingendienst heeft Rusland zijn aanvallen op civiele doelen in Oekraïne met langeafstandsraketten de afgelopen zeven dagen aanzienlijk opgevoerd. Zo bijvoorbeeld de aanval op een dam in de centraal Oekraïense industriestad Kryvy Rih.
Lees verder

Zelensky beschuldigt Russische 'fascisten' van martelingen: "Folterkamers gevonden in heroverde gebieden"
De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft Russische troepen die tot voor kort een groot deel van de Oekraïense regio Charkov bezetten, beschuldigd van het grootschalig toepassen van marteling. In de onlangs heroverde oostelijke regio zijn volgens Zelensky minstens tien martelplekken ontdekt.
Lees verder

Remco Evenepoel kan leven met brons: "Ik rij qua waarden mijn beste tijdrit ooit, meer kon ik niet doen"
Een bronzen medaille voor Evenepoel op het WK tijdrijden. En daar kon hij best mee leven. "Onderweg had ik de naam van Foss in mijn oortje nooit horen passeren", legt hij uit bij Sporza. "Wel die van Ganna en Küng. Ik ben dus verrast. Als we naar mijn waarden kijken rij ik mijn beste tijdrit ooit. Zeker op zo'n parcours. Er waren nu eenmaal twee jongens sterker. Meer kon ik niet doen. Foss is een mooie winnaar en het is zeker niet gesloten."
Lees verder

Remco Evenepoel kan leven met brons na zware week: "Ik zie er best wel moe uit. Snel mijn bed in"
Om 5u was hij al wakker, Remco Evenepoel. En hoewel de bronzen medaille bij het interview in de achterzak stak, is hij na een erg zware week tevreden met zijn derde plaats op het WK tijdrijden. "Het was vandaag de eerste dag dat ik mij een beetje normaal voelde."
Lees verder

"Kijk naar het spontane gedrag en niet naar hoe de hond is getraind": zo kies je de perfecte hond voor jouw gezin
Wil je een hond in huis halen? Vergeet dan alle stereotypen die je op het internet vindt over de verschillende rassen, want die slaan nergens op. "Een rottweiler is niet per se agressief en een labrador niet altijd kindvriendelijk", zegt hondengedragsexperte Joke Monteny. "Karaktereigenschappen zijn niet rasgebonden. Die leer je alleen kennen door de ouderdieren te observeren."
Lees verder

Axel Witsel en Yannick Carrasco voor Madrileense derby deze avond: "Eden is mijn maatje. Maar op het veld telt onze vriendschap niet"
Zondag, 21 uur: Atlético Madrid-Real Madrid. Een derby met een Belgisch tintje. Eleven Sports sprak met Axel Witsel en Yannick Carrasco. Over Witsels onthaal bij Atlético, zijn nieuwe rol als verdediger en de status van Hazard. "Eden? Ik hoop dat hij speelt."
Lees verder

Axel Witsel en Yannick Carrasco aan de vooravond van de Madrileense derby: "Eden is mijn maatje. Maar op het veld telt onze vriendschap niet"
Zondag, 21 uur: Atlético Madrid-Real Madrid. Een derby met een Belgisch tintje. Eleven Sports sprak met Axel Witsel en Yannick Carrasco. Over Witsels onthaal bij Atlético, zijn nieuwe rol als verdediger en de status van Hazard. "Eden? Ik hoop dat hij speelt."
Lees verder

Jimmy van Get Ready! en broer Andy over Vlaamse showbizz: "Schone schijn op tv, maar er was een keerzijde"
Jimmy Samijn (48) heeft er al een carrière van bijna dertig jaar op zitten met Get Ready! Zijn broer Andy (35) piekte even als kindsterretje, maar hield de showbizz al na drie jaar voor bekeken. "Op school werd ik toen zwaar gepest", zegt Andy nu in 'Dag Allemaal'. "Ik ben er zelfs jobs door verloren." Een eerlijk duogesprek over de Vlaamse Showbizz. "Of ik er veel aan heb overgehouden? Dat viel dik tegen."
Lees verder

Miljoenen inwoners Japan opgeroepen tot evacuatie door supertyfoon
De autoriteiten in het zuidwesten van Japan hebben ruim 4 miljoen inwoners opgeroepen tot evacuatie vanwege de naderende supertyfoon Nanmadol, die naar verwachting vandaag aan land komt. Tienduizenden inwoners zijn inmiddels al naar schuilplaatsen gevlucht.
Lees verder

Prins William stelt bezorgde fan van Queen Elizabeth gerust: "Haar corgi's worden rotverwend"
Wat gebeurt er nu met de corgi's van de Queen? Het was één van de vragen na het overlijden van de Britse monarch. Eerder raakte al bekend dat Muick en Sandy onderdak gevonden hebben bij prins Andrew en prinses Beatrice. Ondertussen heeft ook prins William een bezorgde fan gerustgesteld. Hij verzekerde de vrouw in kwestie dat de twee hondjes niets tekortkomen.
Lees verder

Aardbeving met kracht van 6,9 treft oosten van Taiwan: verschillende huizen en bruggen ingestort
Voor de oostkust van Taiwan heeft een aardbeving plaatsgevonden met een kracht van 6,9 op de schaal van Richter. Dat meldt het Amerikaans geologisch centrum (USGC). Verschillende huizen en bruggen zijn ingestort. Over het aantal slachtoffers is voorlopig nog niets bekend.
Lees verder

Aardbeving met kracht van 7,2 treft oosten van Taiwan: verschillende huizen en bruggen ingestort
Voor de oostkust van Taiwan heeft een aardbeving plaatsgevonden met een kracht van 7,2 op de schaal van Richter. Dat meldt het Amerikaans geologisch centrum (USGC). Verschillende huizen en bruggen zijn ingestort. Over het aantal slachtoffers is voorlopig nog niets bekend.
Lees verder

Camilla eert Elizabeth als 'eenzame vrouw' in een mannenwereld: "Ik denk dat ze haar eigen rol heeft gespeeld"
De nieuwe koningin-gemalin Camilla heeft zondag koningin Elizabeth geëerd voor de rol die ze speelde als "eenzame vrouw" in een wereld die werd gedomineerd door mannen. In haar eerste publieke commentaar na de dood van de Britse vorstin zei de vrouw van koning Charles dat het "zo moeilijk" moet zijn geweest voor de overleden monarch toen ze de troon als 25-jarige in 1952 besteeg.
Lees verder

Security om de honderd meter, polsbandjes, wc-dorpen en ijzeren discipline: zo organiseren de Britten 16 km wachtrij
De Britten hebben er drie woorden voor. The Row. The Line. The Queue. Maar alle drie betekenen ze hetzelfde: het is de zestien kilometer lange, razend serene wachtrij voor de Queen, dwars door Londen. Hoe de Britten dat zo vlot doen verlopen? Met polsbandjes, wc-dorpen, security om de honderd meter, hoffelijkheid en ijzeren discipline.
Lees verder

1 op de 5 kinderen heeft last van eczeem. Wat kan je eraan doen? "De jeuk kan zo erg zijn dat je niet meer kan slapen"
Last van een droge huid en jeuk? Dan kan het zijn dat je last hebt van eczeem. We vroegen Marjolein de Bruin-Weller, hoogleraar Dermatologie aan de Universiteit Utrecht, of er manieren bestaan om het onaangename gevoel tegen te gaan en de droge huid te verzorgen. "Met alle lapmiddelen die er zijn om de jeuk te remmen schiet je eigenlijk niets op. Je moet het eczeem proberen te remmen."
Lees verder