Doorgaan naar hoofdcontent

Aaron Blommaert moet de leegte van Niels Destadsbader opvangen: “Ik voel de druk, de bazen houden mij in de gaten”

HLN
Aaron Blommaert moet de leegte van Niels Destadsbader opvangen: "Ik voel de druk, de bazen houden mij in de gaten"
Zondag is het nog één keer 'Tien om te Zien' op VTM. Tijdens de opnames in Westende liep onze reporter Jarne enkele uren mee in het spoor van presentator Aaron Blommaert. Zo krijgen we een sneak-peek achter de schermen, in de make-upstoel en in de kleedkamer. "Zelfs een dweil zou hem goed staan", verklapt z'n stylist Jody. En ook z'n collega's van boysbond Bobby klappen uit de biecht: Aaron blijkt de grootste zweter van de vijf. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
Lees verder

Prins Harry draagt dan toch militair uniform tijdens wake voor de Queen, vraag kwam van koning Charles zelf
Prins Harry (38) zal op zaterdag dan toch een militair uniform dragen tijdens een wake voor de Britse Queen Elizabeth. Eerder deze week raakte nochtans bekend dat de hertog van Sussex in burgerkostuum zou verschijnen. Volgens het Amerikaanse magazine 'People' is koning Charles, de vader van de Britse royal, van gedachten veranderd.
Lees verder

Op vraag van koning Charles zelf: prins Harry zal militair kostuum dragen tijdens wake
Prins Harry (38) zal op zaterdag dan toch een militair uniform dragen tijdens een wake voor de Britse Queen Elizabeth. Eerder deze week raakte nochtans bekend dat de hertog van Sussex in burgerkostuum zou verschijnen. Volgens het Amerikaanse magazine 'People' is koning Charles, de vader van de Britse royal, van gedachten veranderd.
Lees verder

De ondernemer in Rode Duivel Toby Alderweireld, die eigen drank lanceert: "Dit gaat lukken, no matter what"
Toby Alderweireld (33) is naast voetballer nu ook ondernemer. De Rode Duivel lanceert z'n eigen drank, en dat zit - net als hijzelf - vol Antwerpse accenten: MM Antverpia. "Dit flesje moet een soort visitekaartje zijn voor Antwerpenaren."
Lees verder

INTERVIEW. Delphine, onze rock-'n-rollprinses: "Mijn kinderen zullen nooit snobs zijn. My goodness, no"
Al twee jaar gaat ze als Hare Koninklijke Hoogheid Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België door het leven. Maar de kunstenares zelf is geen (verf)spat veranderd, toont ze met haar nieuwe kledingcollectie 'Wearable Art'. Ze praat met ons over haar kunst, haar gezin en haar nieuwe familie, en hoe ze de rebel in zichzelf in leven houdt nu ze royalty is. "Mensen dénken dat je als prins of prinses wereldvreemd en onsympathiek bent. Maar dat is absoluut niet zo."
Lees verder

Aanslag tegen oud-president George W. Bush verijdeld door gouden tip van Belgische Staatsveiligheid
De Belgische Staatsveiligheid hielp mee een aanslag te verijdelen tegen de voormalige Amerikaanse president George W. Bush. De aanslag werd beraamd door een vierkoppige terroristische cel die Bush wilden doden voor zijn rol in de oorlog met Irak. Shihab Ahmed Shihab, een Iraakse asielzoeker, ging Bush vermoorden tijdens een toespraak in Dallas, maar sloeg daar dus niet in. De Amerikaanse veiligheidsdienst kon hem op tijd arresteren dankzij een gouden tip die uit Brussel kwam, dat blijkt uit een bericht van Vrtnws.
Lees verder

Mis niets van de begrafenis van Queen Elizabeth: maandag vanaf 7 uur op HLN.be en in een extra 'VTM Nieuws'
Tien dagen na haar overlijden nemen de Britten maandag definitief afscheid van Queen Elizabeth II. De dag begint om 9 uur Belgische tijd, wanneer de poorten van Westminster Abbey opengaan, en eindigt in beperkte kring, zonder televisiecamera's, in de King George VI Memorial Chapel. Daar zal de koningin worden bijgezet in het familiegraf.
Lees verder

India verwelkomt opnieuw jachtluipaarden in het wild
Bijna zeven decennia nadat de laatste exemplaren in India uitstierven, verwelkomt het land opnieuw het jachtluipaard. Op zijn 72e verjaardag heeft de Indiase premier Narendra Modi acht jachtluipaarden uit Namibië vrijgelaten in een nationaal park in de deelstaat Madhya Pradesh, zo bleek uit videobeelden op de Indiase televisie.
Lees verder

LIVE WK WIELRENNEN. Starturen tijdrit bekendgemaakt: Lampaert begint om 6u43 Belgische tijd, Evenepoel start als voorlaatste om 8u18
Het WK wielrennen in Wollongong komt nu wel akelig dichtbij. Een dag voor de start met de tijdrit bij de mannen gingen Remco Evenepoel en Yves Lampaert het parcours verkennen.
Lees verder

KLM annuleert 34 vluchten na oproep Schiphol
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM is begonnen met het annuleren van vliegreizen van passagiers die van Schiphol zouden vertrekken om onhoudbare drukte te voorkomen. Vandaag gaan 34 vluchten niet door, voor zondag en maandag zoekt KLM nog uit hoeveel reizen worden getroffen.
Lees verder

"Kanye West en Candice Swanepoel zijn aan het daten"
Kanye West (45) zou opnieuw verliefd zijn. Volgens verschillende Amerikaanse media is de rapper aan het daten met het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel (33). De meningen over de romance zijn echter serieus verdeeld. Volgens sommigen gaat het namelijk om een marketingstunt.
Lees verder

Heeft je gazon ook zo afgezien van de hitte? Onze tuinexperte geeft advies: "Nu verticuteren is een must als je het deze herfst nog wil redden"
Geen gazon in Vlaanderen zonder dor gras, na zo'n verzengende zomer. Zelfs na de regenbuien van de voorbije weken heeft het gras duidelijk moeite om te herstellen. Dé truc om het op te peppen? "Een verticuteerbeurt!", zegt onze tuinexperte Laurence Machiels. Hoe je daarbij best te werkt gaat, lees je hier.
Lees verder

Slapen met een knuffel? Deze 4 volwassenen doen het nog altijd: "Als ik alleen thuis ben, zit hij mee aan tafel"
Wanneer een kind gaat slapen, is dat meestal met een knuffel onder de arm. Naar dromenland zonder? Geen sprake van. Maar niet alleen voor kinderen betekent een knuffel in hun slaaproutine veel. Ook voor sommige volwassenen. Monique (37), Jade (26), Bo (37) en Jeremy (26) slapen nog elke avond met een knuffel. "Ik zou hem zelfs in een gouden kistje willen stoppen."
Lees verder

Annie Geeraerts, al 30 jaar de Queen van 'Familie': "Er komt nog een mooie verhaallijn voor me aan"
Queen Elizabeth en Annie Geeraerts (96) werden in hetzelfde jaar geboren: 1926. De Queen wordt maandag begraven, de actrice wordt zaterdag uitgebreid gevierd in de Lotto Arena tijdens het '30 jaar Familie Feest'. Annie heeft zich nooit als een koningin gedragen, maar is het voor de meeste soapfans nog steeds wel. "Al kan je mijn draaidagen per maand intussen op één hand tellen", lacht de oudste actieve soapactrice ter wereld in een uitgebreid gesprek over 'Familie', waarbij ze ook kritisch durft te zijn. "Dat Gunther Levi moest vertrekken, blijf ik een vergissing vinden."
Lees verder

"Het is angstaanjagend": ekster had het plots gemunt op Remco Evenepoel, en dat kan tijdens WK-tijdrit zomaar opnieuw
Een extra concurrent op het WK tijdrijden: de ekster. In Wollongong, waar het WK wielrennen plaatsvindt, is de tijd van het jaar aangebroken dat de vogels nietsvermoedende fietsers in duikvlucht durven aan te vallen. Remco Evenepoel mocht het tijdens een trainingsrit aan den lijve ondervinden. En hij was niet de enige...
Lees verder

President Biden "onderzoekt alle mogelijkheden" om twee Amerikaanse gevangenen in Rusland te repatriëren
De Amerikaanse president Joe Biden heeft vrijdag aan de familie van de twee Amerikanen die in Rusland gevangengehouden worden, gezegd dat hij "alle mogelijke sporen blijft onderzoeken" om hen naar huis te brengen. Dat meldt het Witte Huis in een verklaring.
Lees verder

Bestuurder zwaargewond na crash tegen geparkeerde truck
In de Trompstraat in Kemzeke (Stekene) is een bestuurder vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een geparkeerde vrachtwagen reed.
Lees verder

LIVE (13u30). Onwaarschijnlijke statistiek: Haaland scoort om de 13 baltoetsen en laat dichtste achtervolger ver achter zich
• 7de speeldag Premier League • Aftrap: 13u30 • Molineux Stadium • Wolverhampton heeft 6 op 18, City 14 op 18
Lees verder

LIVE PRIMUS CLASSIC. Mooi deelnemersveld wacht lastige finale in flashback naar 'Flandrienlus'
De elfde editie van de Primus Classic/GP Impanis-Van Petegem krijgt vandaag 13 World Tour-teams aan de start. "Een record voor onze wedstrijd", zegt organisator Philip Beke. Naast Gilbert vallen ook de namen Jakobsen, Groenewegen, Kristoff, Philipsen, De Lie, Van Avermaet, Démare en Campenaerts op. Hen wacht een pittige finale, met onder meer de Moskesstraat, Holstheide, Bekestraat, Smeysberg en de Hulstbergstraat. Een beetje een flashback naar de 'Flandrienlus' van het WK 2021. De start is om 12u45. Volg de wedstrijd vanaf 15u live op VTM. Tiesj Benoot maakt aan de zijde van Michel Wuyts zijn debuut als cocommentator. Ook hieronder volgt u alles op de voet!
Lees verder

Laptops voor studenten: dit zijn de uitblinkers per prijscategorie
Volgende week start voor vele studenten het nieuwe academiejaar. Voor wie een goede start wil maken, is een betrouwbare laptop onmisbaar. Friso Weijers, laptopexpert bij technologiesite Tweakers, legt uit waar je zeker op moet letten binnen het studentensegment én geeft zijn top drie studentenlaptops per budgetcategorie mee.
Lees verder