Doorgaan naar hoofdcontent

Wat zou jij anders aanpakken bij een nieuwe relatie? 35 reacties van Vlamingen: “Ik zou minder faken”

HLN
Wat zou jij anders aanpakken bij een nieuwe relatie? 35 reacties van Vlamingen: "Ik zou minder faken"
Wat zou jij seksueel anders doen, moest je nu een nieuwe relatie starten? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 24.700 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. "Ik wil meer dan het typische 'mijn vriend komt klaar en het is gedaan'."
Lees verder

LIVE F1. Daar zijn ze: Hamilton & co strijken neer op Francorchamps
De zomerstop zit erop. Komend weekend hervat in Spa-Francorchamps het Formule 1-seizoen. Misschien wel de laatste keer. Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog.
Lees verder

Zelensky zint op wraak na Russische aanval met 25 doden op treinstation, Moskou beweert 200 "militairen" te hebben gedood
Een Russische raketaanval op een treinstation in Oekraïne heeft aan 25 mensen het leven gekost, 31 personen raakten gewond. Dat maakten de Oekraïense autoriteiten bekend na afloop van de zoek- en reddingsoperatie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft gezworen wraak te nemen op Rusland. Moskou claimt dan weer ruim 200 "militairen" te hebben gedood bij de aanval.
Lees verder

In basisonderwijs heeft 12 procent schoolse achterstand, in secundair 23 procent
Vorig schooljaar had 12 procent van de leerlingen in het lager onderwijs minstens een jaar schoolse achterstand. In het secundair onderwijs gaat het om 23 procent. Dat blijkt donderdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen. Het gaat om gelijkaardige cijfers in vergelijking met het schooljaar 2020-2021.
Lees verder

CELEB 24/7. Blake Lively geniet van het mooie weer en wie zit er verscholen achter dit masker?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Politie en RSCA nemen extra maatregelen voor wedstrijd Anderlecht - Young Boys: "Waterkanonnen staan klaar"
Om 20 uur vanavond speelt Anderlecht tegen Young Boys Bern voor de kwalificatie voor de groepsfase van de Conference League. Het belooft een strijd op het scherp van de snee te worden, zowel op als naast het veld. Er wordt gevreesd dat hooligans voor rellen zullen zorgen. De politie liet weten extra manschappen in te zetten.
Lees verder

Hoezo, geen Belgen tijdens GP F1 in Francorchamps? Deze landgenoten zullen dit weekend meer dan hun mannetje staan
Geen Belg achter het stuur, zondag in Francorchamps. Maar ons land is wel nog vertegenwoordigd in cruciale rollen. Zoals sportief directeur bij Williams, een van de oudste teams in het circus. Pas 50 geworden, wereldbekend in het rallywereldje, Hasselaar, wereldburger en tooghanger: Sven Smeets is het allemaal. Zijn monoloog, en u maakt verderop ook kennis met de twee andere Belgen die achter de schermen meer dan hun rol zullen spelen.
Lees verder

Belgen gingen begin dit jaar meer op reis dan voor corona
Na twee jaar waarin de coronapandemie reisplannen in de war stuurde, zijn Belgen er in de eerste drie maanden van 2022 weer massaal op uit getrokken. Dat blijkt uit gegevens van statistiekbureau Statbel.
Lees verder

Deze Belgische film is één van de favorieten van Harry Styles
Hij maakt steeds meer naam als acteur, maar muzikant Harry Styles (28) houdt er ook van om zélf naar films te kijken. Een van z'n favorieten is bovendien van Belgische makelij, verklapt hij in Rolling Stone.
Lees verder

Nederlands meisje (5) komt met hoofd vast te zitten in speeltuig Efteling
Een vijfjarig Nederlands meisje is gisterenavond met haar hoofd klem komen te zitten in een speeltuig in het attractiepark de Efteling, in het Nederlandse Kaatsheuvel. De brandweer moest ter plaatse komen nadat de medewerkers van het park er niet in slaagden om het kind los te krijgen. Na vijftig minuten werd ze eindelijk uit de benauwende positie bevrijd.
Lees verder

Dolomietenvlieger SkyAlps ruilt Brussel voor Antwerpen
De Italiaanse luchtvaartmaatschappij SkyAlps verruilt komende winter Brussel voor Antwerpen. Vanuit de regionale luchthaven in Deurne zal de maatschappij naar het Noord-Italiaanse Bolzano vliegen.
Lees verder

BINNENKIJKEN. Kleindochter van Grace Kelly vecht voor plek in Hollywood en koopt miljoenenvilla
Een sterrencarrière, die heeft ze vooralsnog niet. Een sterrenvilla in de Hollywood Hills dan weer wel. Jazmin Grace Grimaldi (30) heeft voor zichzelf nog wat extra status gekocht als dochter van prins Albert II van Monaco én kleindochter van Grace Kelly. Al moest ze daarvoor wel heel wat andere kopers de loef afsteken in een ware biedingsoorlog: Jazmin Grace betaalde uiteindelijk ruim 3 miljoen euro voor de villa, die oorspronkelijk te koop stond voor 'maar' 2,5 miljoen.
Lees verder

"Nee ik wìl niet naar school": zo maak je de overgang naar 1 september makkelijker
Het ene kind kijkt reikhalzend uit naar 1 september, om zijn of haar vrienden, favoriete juf of meester weer te zien. Het andere heeft er absoluut géén zin in, met een lang gezicht of soms zelfs huil- of driftbui tot gevolg. Hoe komt dat toch? Kan je iets doen om de switch van vakantie naar het 'echte leven' vlotter te laten verlopen? En wat als de nare gevoelens blijven aanslepen naarmate het schooljaar vordert? Opvoedingsexpert Steven Gielis van ZITDAZO weet raad: "Onderschat niet hoeveel stress zo'n overgang met zich meebrengt."
Lees verder

Rusland verloor afgelopen maanden gebied groter dan Denemarken in Oekraïne
Rusland is de afgelopen vijf maanden 45.000 vierkante kilometer terrein verloren in Oekraïne. Dat meldt de Amerikaanse denktank 'Institute for the Study of War' (ISW). Het gaat om een oppervlakte groter dan de totale oppervlakte van Denemarken of anderhalve keer ons land.
Lees verder

Sappiger vlees en minder brandstof: dit zijn de troeven van een egg-barbecue
Een egg-bbq naast een klassieke barbecue zetten, is een beetje als appelen met peren vergelijken. Hoewel beide onder de noemer van houtskoolbarbecue vallen, verschillen ze enorm qua prestaties en duurzaamheid. Benieuwd naar wat een egg-bbq zo bijzonder maakt? HLN Shop zet de belangrijkste troeven op een rij.
Lees verder

Nederlander betrapt asielzoekers in zijn camper: "In plaats van sorry te zeggen, begonnen ze te schelden"
Hij ondervond nog nooit overlast van de asielzoekers en had zelfs een beetje met hen te doen, maar daar denkt Peter Mulder (32) uit het Nederlandse Ter Apel sinds vandaag anders over. Vanochtend ontdekte hij twee asielzoekers in zijn naast huis geparkeerde camper. "Hun brutaliteit verbaasde me", zegt de jonge vader terugblikkend aan AD.nl.
Lees verder

Amerikaanse luchtmacht bombardeert opnieuw pro-Iraanse milities in Syrië
De Amerikaanse luchtmacht heeft voor de tweede keer op 24 uur tijd stellingen van pro-Iraanse milities in het oosten van Syrië gebombardeerd.
Lees verder

Nele (23) schaamt zich voor de beharing op haar lichaam. Dermatoloog bespreekt zin (of onzin) van de remedies
"Ik draag lange truien om mijn armen te verbergen." Nele (23) heeft last van overmatige beharing op haar lichaam. Net als zo'n vijf procent van de vrouwen op vruchtbare leeftijd. Dermatoloog Griet Voet bespreekt de zes remedies én hun prijzen. Is waxen beter dan scheren en kun je ook een (goedkopere) laserbehandeling bij een schoonheidsspecialist kiezen? "Als je meer dan tien sessies nodig hebt, is de laser niet krachtig genoeg."
Lees verder

Ex-Playmate Jenny McCarthy over de wantoestanden in de Playboy Mansion: "Toen ik er was, waren er geen orgiën"
Jenny McCarthy (49), een voormalige Playmate, heeft onthuld waarom ze niet te zien is in 'Secrets of Playboy', een docuserie over de inmiddels overleden Hugh Hefner. "Mijn ervaringen waren helemaal anders, dus dan ga ik ook niet doen alsof."
Lees verder

Memoires van prins Harry uitgesteld: "Hij wil explosieve passages over zijn familie schrappen"
De memoires van prins Harry (37) zullen wellicht pas volgend jaar verschijnen, hoewel het aanvankelijk de bedoeling was dat het boek rond de kerstperiode in de rekken zou liggen. Een bron binnen de uitgeverswereld zegt dat de prins overweegt om enkele explosieve passages over de koninklijke familie te schrappen, waardoor hij meer tijd nodig heeft om zijn memoires te voltooien.
Lees verder