Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 3 augustus 2022

Vrachtwagen rijdt in op file op E34: drie zwaargewonden

HLN
Vrachtwagen rijdt in op file op E34: drie zwaargewonden
Er is op de E34-A11 ter hoogte van Wachtebeke een zwaar ongeval gebeurd waarbij een vrachtwagen, een kampeerwagen en drie auto's betrokken raakten .
Lees verder

Liefdesdriehoek tussen popster en gewezen vriend van Vlaams model, olympische ster en haar 'giftige ex' is hét thema op Commonwealth Games
De Australische zwemmers staan op de Commonwealth Games haast continu op het podium, ze breken wereldrecords en zorgen voor een nieuwe standaard in de sport, maar hét gespreksonderwerp in Birmingham is de vermeende liefdesdriehoek met in het centrum golden girl Emma McKeon (28).
Lees verder

Liefdesdriehoek tussen gewezen vriend van Vlaams model, olympische ster en haar 'giftige ex' is hét thema op Commonwealth Games
De Australische zwemmers staan op de Commonwealth Games haast continu op het podium, ze breken wereldrecords en zorgen voor een nieuwe standaard in de sport, maar hét gespreksonderwerp in Birmingham is de vermeende liefdesdriehoek met in het centrum golden girl Emma McKeon (28).
Lees verder

Broers takelen stiefpapa zwaar toe met hamer: "Hij had mama brandwonden bezorgd met zwarte magie"
Drie broers zitten sinds enkele maanden in de gevangenis na extreem zwaar geweld in de Veerpontstraat in Beerse. De broers vielen er hun ex-stiefvader aan met een hamer. Het was hun eigen moeder die hen tot het geweld had aangezet. "Ze had brandwonden op haar lichaam en beweerde dat haar ex-man die via zwarte magie bij haar had toegebracht."
Lees verder

Broers slaan stiefpapa met hamer bewusteloos nadat moeder hem beticht van zwarte magie: "En dat terwijl ik hen altijd met alles heb geholpen"
Drie broers zitten sinds enkele maanden in de gevangenis na extreem zwaar geweld in Beerse. De broers vielen er hun ex-stiefvader aan met een hamer. Het was hun eigen moeder die hen tot het geweld had aangezet. "Ze had brandwonden op haar lichaam en beweerde dat haar ex-man die via zwarte magie bij haar had toegebracht."
Lees verder

Nederlands zangduo Nick & Simon bevestigt soloplannen na geruchten over breuk
Nick Schilder en Simon Keizer gaan los van elkaar muziek maken. Beide zangers hebben 'soloplannen' voor het vervolg van hun carrière, laat hun management vandaag weten in reactie op geruchten over een mogelijke breuk tussen de twee.
Lees verder

LIVE (do, 18u45). Refaelov onderstreept belang Conference League: "Het enige wat nu telt, zijn resultaten"
Hem moet je het niet meer duidelijk maken. Lior Refaelov (36) beseft als geen ander wat er de komende weken op het spel staat voor Anderlecht. Horde één: Paide Linnameeskond. "Een gebrek aan focus kan ons duur te staan komen."
Lees verder

Ook autokeuring Sint-Niklaas overrompeld op eerste dag zonder afspraak: station na 3 uur al afgesloten
De SBAT-autokeuring in Sint-Niklaas werd vanochtend net als het keuringsstation in Stekene gisteren vroegtijdig afgesloten door de massale drukte. Al na 3 uur gingen de poorten er toe. Op dat moment stonden bijna alle omliggende straten vol met wachtende auto's.
Lees verder

Beyoncé bezwijkt opnieuw onder kritiek en verandert nummer 'Energy' na beschuldiging van diefstal
Beyoncé (40) heeft het gebruik van een sample uit Kelis' (42) nummer 'Milkshake' verwijderd uit haar nieuwe nieuwe liedje 'Energy'. Dit deed ze nadat zangeres Kelis haar onlangs beschuldigde van diefstal. Het is niet de eerste keer dat de zangeres bezwijkt onder kritiek omtrent haar album 'Renaissance'.
Lees verder

Beyoncé bezwijkt opnieuw onder kritiek: ze verandert nummer 'Energy' na beschuldiging van diefstal
Beyoncé (40) heeft het gebruik van een sample uit Kelis' (42) nummer 'Milkshake' verwijderd uit haar nieuwe nieuwe liedje 'Energy'. Dit deed ze nadat Kelis haar onlangs beschuldigde van diefstal. Maar dit is niet de eerste keer dat de zangeres moet bezwijken onder kritiek omtrent haar album 'Renaissance'.
Lees verder

Einde van een strijd: erfenis van Prince is na zes jaar verdeeld
Na jarenlange discussie is eindelijk een akkoord bereikt over de verdeling van de erfenis van Prince. De laatste drie erfgenamen krijgen ieder 6 miljoen dollar in contanten plus een deel van de muziekrechten en andere immateriële zaken, zo heeft een rechtbank in Minnesota vastgelegd.
Lees verder

Brad Pitt kruipt uit dal van depressie en vechtscheiding: "Ik doe vanaf nu alleen nog wat ík wil"
"Ik ga op pensioen", zo klonk het enkele maanden geleden nog. Maar niets blijkt minder waar. Brad Pitt (58) kruipt op de rode loper van 'Bullet Train' vanonder een dikke laag stof - opgemaakt uit een jarenlange vechtscheiding, financiële problemen en een zware depressie. De Amerikaanse acteur staat er terug, en wel in een andere gedaante. Inclusief knalgroen kostuum en zelfs een rok. "
Lees verder

Schrijfster Sabine De Vos (54) vertelt over haar geldzaken: "Ik moet afleren om altijd de goedkoopste optie te kiezen"
Sabine De Vos (54) verdiende haar sporen als presentatrice en politica, maar komt nu aan de bak als schrijfster en stemacteur. Waar geeft de Oost-Vlaamse geld aan uit? En in welke financiële valkuilen wil zij niet langer vallen? In onze rubriek Centen en percenten vertelt ze er alles over: "Als je je in de supermarkt bukt, kun je honderden euro's per jaar besparen."
Lees verder

WEERBERICHT. Hitte blijft hangen in binnenland: Jill Peeters voorspelt rond 20 uur nog altijd 30 graden
De warmte blijft vandaag lang hangen. Rond 20 uur zal het in het binnenland nog altijd boven de 30 graden zijn, voorspelt weervrouw Jill Peeters. Enkel de kust ontsnapt aan de absolute hitte, met maxima van 24 tot 28 graden.
Lees verder

De 'echte reden' dat Roméo Elvis zijn tour afblies: "Technische problemen? Nee, de tickets verkochten niet"
Roméo Elvis (29) kon zijn najaarstour naar eigen zeggen niet laten doorgaan vanwege technische problemen. Volgens de Brusselse krant 'Cine Tele Revue' is er echter een heel andere reden voor de annuleringen. "De verkoop ging enorm slecht."
Lees verder

PODCAST. Evy heeft seks met haar buurman in een leegstaand huis: "Hij trok mijn slipje uit met zijn tanden"
"We passeerden een huis dat er leeg uitzag. Het was volgens mij net verkocht en de eigenaars waren nog aan het verbouwen. 'Kom, we nemen een kijkje', zei hij. 'Zulke huizen zijn meestal open'." Evy (19) ontmoet de knappe Kevin (23) op Tinder. Afspreken blijkt makkelijker dan gedacht, want ze wonen in dezelfde straat. Wanneer ze elkaar voor het eerst zien, hebben ze spannende seks, op een harde betonnen vloer tussen het stof. Hoe Evy die unieke vrijpartij beleeft, hoor je in de zevende aflevering van de podcast 'Mijn Superseks'.
Lees verder

Wie heeft Britt gezien? 16-jarige uit Deurne al meer dan maand vermist
Child Focus heeft op zijn website een opsporingsbericht geplaatst voor de 16-jarige Britt Van Hees. De tiener uit Deurne zou al vermist zijn sinds 23 juni. Exacte informatie over haar verdwijning ontbreekt. Het is niet duidelijk of er een criminele oorzaak achter haar verdwijning zit.
Lees verder

Vrienden en familie zoeken troost bij elkaar tijdens herdenkingsmoment voor Francis: "Dit is verschrikkelijk, zijn leven moest nog beginnen"
Francis Aerts (16) wou maandagavond nog even gaan skaten na zijn vakantiewerk. Hij kwam nooit meer thuis. De 33-jarige Y.H. — zwaar onder invloed van drugs en alcohol — maaide hem van de weg en pleegde vluchtmisdrijf. Familie en dichte vrienden kunnen niet begrijpen dat de 16-jarige Francis er niet meer is.
Lees verder

Topvrouw datingapp Tinder verlaat bedrijf na minder dan een jaar
Renate Nyborg, de topvrouw van de datingapp Tinder, heeft het bedrijf al verlaten na minder dan een jaar dienst. Haar vertrek werd woensdag door moedermaatschappij Match Group aangekondigd in het kader van een bredere managementwissel en strategische update.
Lees verder

Daar zijn de blauwalgen weer (net nu we verkoeling zoeken): hoe herken je ze? Wat moet je doen bij huidcontact?
In heel wat Vlaamse waterlopen en -plassen zijn de afgelopen dagen blauwalgen opgedoken. Ze zijn een domper voor waterratten die op zoek gaan naar verkoeling bij deze hitte. Waag je zeker niet aan een duik in besmet water, want blauwalgen zijn schadelijk voor de gezondheid. Dit moet je weten over de bacteriën.
Lees verder